Vatandaşlar, Meteorolojiden gelecek son hava raporunu merak ediyor. Yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar nasıl olacak? Meteorolojiden gelen hava durumu raporuna göre Orta ve Batı Karadeniz ile Marmara'nın batısında sağanak yağış geçişleri

İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek! İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek!
Vatandaşlar, Meteorolojiden gelecek son hava raporunu merak ediyor. Yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar nasıl olacak? Meteorolojiden gelen hava durumu raporuna göre Orta ve Batı Karadeniz ile Marmara'nın batısında sağanak yağış geçişleri bekleniyor. İstanbul ve Kırklareli'nin kıyıdaki ilçeleri ile Bursa'nın kuzeyinde yer yer sağanak yağışlar görülecek. Marmara'nın batısı ile güneyinde ise çok bulutlu hava hakim olacak. Yurdun diğer bölgeleri parçalı v az bulutlu olacak.


Sıcaklıklar nasıl olacak?


Peki sıcaklıklar nasıl olacak? Gelen açıklamaya göre sıcaklıklarda büyük bir değişiklik meydana gelmeyecek. İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz'in ilk kesimleri, Antalya'nın kuzeyi ve İç Ege'de yer yer sis ve pus hadisesi görülecek. Rüzgarın Marmara'nın batısı ile Ege'nin kuzeyinde yer yer kuvvetini artıracağı kaydedildi.

İSTANBUL 13°C
Yer yer hafif sağanak yağışlı

ANKARA 10°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 17°C
Parçalı bulutlu

ANTALYA 22°C
Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK 12°C
Yer yer hafif sağanak yağışlı

TRABZON 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM 6°C
Parçalı ve az bulutlu