Meteorolojiden gelen uyarılara göre Orta ve Doğu Karadeniz bölgeleri yer yer sağanak yağışlı geçecek. İç Anadolu, Batı Karadeniz, İç Ege, Marmara'nın güneyi ile doğusunda ise zaman zaman puslu ve sisli hava hakim olacak.

Bankamatiklerde Yeni Dönem: Artık Sadece 3 Kağıt Para Çekilebilecek! Bankamatiklerde Yeni Dönem: Artık Sadece 3 Kağıt Para Çekilebilecek!
Meteorolojiden gelen uyarılara göre Orta ve Doğu Karadeniz bölgeleri yer yer sağanak yağışlı geçecek. İç Anadolu, Batı Karadeniz, İç Ege, Marmara'nın güneyi ile doğusunda ise zaman zaman puslu ve sisli hava hakim olacak. Yurdun büyük bölümünde havanın parçalı bulutlu bir havanın etkisini göstereceği bildirildi.


Hava sıcaklıkları nasıl olacak?


Hava sıcaklıklarında fazla değişiklik olmayacak. Adana ve Aydın çevrelerinde 24 °C hava sıcaklığıyla yurttaki en sıcak iller olacak. Erzurum çevrelerinde ise hava 7 dereceye kadar inecek. Bu bölgeler dışında yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyreden bir hava sıcaklığı olacak. Rüzgarın ise batı ve güneybatı yönlerinden yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL 17°C
Az bulutlu

ANKARA 15°C
Az bulutlu

İZMİR 20°C
Az bulutlu

ANTALYA 24°C
Az bulutlu

ZONGULDAK 16°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON 15°C
Yer yer sağanak yağışlı

ERZURUM 7°C
Parçalı bulutlu

DİYARBAKIR 16°C
Parçalı ve az bulutlu