Benden Ne Olur filminde Hazal Kaya'nın partneri kim oldu? Benden Ne Olur filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? her yerde aranmaya başlandı. Aslı Kızmaz'ın geçtiğimiz yıl çıkan Benden Ne Olur adlı kitabı aynı isimle filme uyarlanacak.

Benden Ne Olur filminde Hazal Kaya'nın partneri kim oldu? Benden Ne Olur filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? her yerde aranmaya başlandı. Aslı Kızmaz'ın geçtiğimiz yıl çıkan Benden Ne Olur adlı kitabı aynı isimle filme uyarlanacak. Filmin başrolünde de Hazal Kaya yer alacak. Cast çalışmaları devam eden Benden Ne Olur'da Kaya'yaeşlik edecek isim belli oldu. Hal böyle olunca Benden Ne Olur filmi ne zaman çıkacak? Konusu ne? Oyuncuları kimler?



İlk olarak filmin oyuncu kadrosunda yer alacağı duyurulan Hazal Kaya’nın ardından bir ünlü ismin daha filmde olacağı haberi geldi. Onur Tuna, Benden Ne Olur filminde Hazal Kaya’nın partnerini canlandıracak. Aslı Kızmaz Benden Ne Olur film oyuncuları konusundaki bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Büyük zam geldi! Herkes bir bir iptal ediyor! Büyük zam geldi! Herkes bir bir iptal ediyor!


Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği Benden Ne Olur, tıpkı romanda olduğu gibi Sertab Bal ismindeki deli dolu bir kadının maceralarını ele alacak.



Benden Ne Olur filminin oyuncuları kimler?



Filmin başrollerini Hazal Kaya ve Onur Tuna paylaşacak. Henüz diğer oyuncuları belli olmayan filmin cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Filmde Hazal Kaya, Sertab Bal karakterini canlandıracak. Onur Tuna ise Soner'e hayat verecek.