Astroloji uzmanları tarafından Haziran ayı burç yorumları açıklandı.

Astroloji uzmanları tarafından Haziran ayı burç yorumları açıklandı. Haziran ayı burç yorumlarına göre burçların dikkat etmisi gereken konular neler olacak? Aşk, sağlık ve para konularında Haziran ayı burç yorumunuz neler söylüyor? Haziran 2020 Burç ve astroloji yorumu ne diyor?



Haziran ayının ilk önemli gökyüzü hareketi Ay'ın Terazi burcunda olmasıdır. 1 Haziran'da Terazi burcuna geçiş yapan Ay'ın etkileri Haziran boyunca devam edecek. Aşk ve ilişkiler konusuna odaklı geçecek bir ay yaşanacak. İlişkilerde ayrılıklar gündeme gelebileceği gibi evlilik gibi önemli kararlarda alınabilir. Ay'ın etkisiyle ilişkilerinizde denge ve eşitlik teması öne çıkıyor. İletişimin gezegeni olarak kabul edilen Merkür ise Yengeç burcundaki yolculuğunu sürdürüyor. Merkür'ün su grubu burçlarında olması da duygusal ve ruhsal konuların hayatımızdaki öneminin artmasını sağlıyor. İlişki deyince sadece özel hayatla sınırlandırılmaması gerekiyor. İş ilişkileri de bu kapsamda değerlendirlebilir. Lakin, Haziran ayının ana teması aşk olacağı için finansal kaynaklı gündemler biraz geri planda kalacaklar. Haziran ayının hemen başında Güneş ve Venüs kavuşmasına da tanıklık edeceğiz. 3 Haziran tüm burçlar açısından ilişkilerin sınanacağı bir gün olacak. Bu nedenle çok hassas ve dikkatli davranılmasında fayda bulunuyor. Merakla takip edilen Haziran ayı burç yorumlarını sizler için hazırladık.Aşkın gezegeni Venüs, Güneş ve Dünya arasından geçiş yapacaklar. Venüs ve Mars arasında da dik açılı bir etkileşim gerçekleştirecekler. Haziran ayında gökyüzünde birbirinden önemli hareketler meydana gelecek. Yay burcunda Ay Tutulması yaşanacak. Tüm burçları etkileyecek olan Ay Tutulması'nın etkileri artı-eksi 15 gün boyunca hissetmeye devam edeceğiz. Birbirine çok yakın tarihlerde yaşanacak olan bu hareketler duygu ve düşünce dünyanızda radikal değişikler meydana getirebilir. Özellikle su grubu burçları Akrep, Yengeç ve Balık açısından köklü değişimler ve aydınlanma süreçleri yaşanabilir. Haziran ayının sonunda Mars Koç burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte seyahat ve özgürlük teması öne çıkıyor. 15 Haziran'da ise Mars ve Neptün kavuşumu meydana gelecek. Venüs'ün gerilemesi ilişkiler konusunda sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. İlişkinizdeki sorunları çözmeye yönelik adımlar atmaya başlayabileceğiniz gibi ilişkinizi sonlandırma kararı da alabilirsiniz. Sorunlarınıza daha gerçekçi bir açıdan bakmaya başlayacaksınız.



Koç burçları Haziran ayı boyunca ilişkiler konusundaki sorunlarla uğraşacaklar. Özellikle ayın ilk haftasında önemli kararlar alabilirsiniz. Ay boyunca kararlarınızı sorguladığınız, pişmanlık duyabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Aşk konusunda hem şanslı bir dönem yaşayacaksınız hem de ilişkilere bakış açınız değişim geçirmeye başlayacak. Özeleştiri kavramı hayatınızda kilit rol oynayacak. Para ve sağlık konularında da sorunsuz bir dönem yaşanacak. İş ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, farklı bir mesleğe geçiş yapmayı düşünebilirsiniz.



Boğa burçları Haziran ayına çalışarak giriş yapacaklar. İş ilişkilerinizdeki denge faktörünün önemini kavrayacağınız gelişmeler meydana gelebilir. Yoğun bir iş temposuna gireceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla uyumlu ve sorunsuz bir şekilde çalışma isteğinizi karşınızdaki kişilere aktaracaksınız. Sağlık konusunda beş yıldızlı bir dönem başlıyor. Lakin, Haziran ayında aşk konusunda çok şanslı olamayabilirsiniz. Venüs'ün gerilemeye başlaması sizi oldukça etkileyecek. Partneriniz varsa ayrılık konuları gündeme gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyenlerin ise bir süre daha beklemesi gerekecek.



İkizler burcu için Haziran ayı kişisel gelişim ve yaratıcılık konuları öne çıkıyor. Özellikle kendinize zaman ayırmak istediğiniz bir süreçten geçeceksiniz. Hem aile bireyleriyle hem de arkadaşlarınızla ilişkilerinizde denge, uyum ve huzur arayışınız sürecek. Aşk konusunda, Ay Tutulmasına kadar geçen sürede radikal kararlar alınabilir. Evlilik planları yapan hava grubu burçları Jüpiter tarafından desteklenecek. Lakin, Venüs ve Güneş kavuşumuna dikkat etmelisiniz. Ani kararlar alabilir ve sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Hayat motivasyonunuzu yükselmeye için meditasyon gibi aktivetilere başlayabilirsiniz.



Yengeç burcu Haziran ayı boyunca iletişim ve geçmiş üzerinde duracak. Venüs ve Güneş kavuşumu geçmiş ilişkilerinizi yeniden gündeme getirecek. Özeleştiri yapmaya başlayacaksınız. Hayatınızda bir döngü olduğunu hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde geçmişte yaptığınız hatalardan ders çıkarmanız gereken bir süreç olacak. Merkür'ün Yengeç burcunda olmasının etkisiyle duygusallık yüksek seviyede hissedilecek. Kırılgan ve hassas bir geçiş döneminde olduğunuzu bilerek hayatınızla ilgili kararlar almaya özen göstermelisiniz.



Aslan burcu için Haziran ayı verimli ve şans dolu bir süreç olacak. Yeni iş olanakları ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Arkadaş çevrenizdeki insanlarla birlikte yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hem finans hem de aşk ve ilişkiler konusunda oldukça güzek gelişmeler meydana gelecek. Yeni bir aşka yelken açabileceğiniz gibi ilişkinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Partnerinize karşı verici olacaksınız. Ailenizden ve iş arkadaşlarınızdan taktir toplayacaksınız. Ay Tutulması'nda biraz sendeleyebilir ve geriye çekilmeyi düşünebilirsiniz. Onun dışında Haziran ayı Aslan burçlarının hayatlarında güzel bir dönem olarak yer alacak.



Başak burcu için Haziran ayının ana teması para olacak. İşlerinizde yeniden denge kurmak ve kazancınızı artırmak için ay başından itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacaksınız. Bir süredir konstrasyon kaybı yaşıyordunuz. Haziran ayında hayatınızla ilgili temel kararlar alacak ve uygulamaya geçeceksiniz. Finansal olarak daha verimli bir ay yaşayacaksınız. Satürn'ün Kova burcuna geçmesi en çok Başak burçlarının hayatını olumlu yönde etkileyecek. Aşk konusunda ise biraz daha cesaretli olmanız gerekebilir.



Terazi burcu için Haziran ayı sosyalleşme ve yeniliklerle dolu geçecek. Enerjisi yükselmeye başlayan Teraziler, çevrelerindeki insanların odak noktası haline dönüşecek. Dedikodulara ve kötü niyetli davranışlara maruz kalabilirsiniz. Lakin, bu durum sizi etkilemeyi başaramayacak. Venüs'ün gerilemesi yalnızlık ihtiyacınızı tetikleyebilir. Fakat, flörtöz yönünüz üzerinde olumsuz bir gücü bulunmuyor. Yeni insanlarla tanışmak farklı ortamlara girmek adeta temel bir ihtiyaç olacak. Çevrenize ışık saçacağınız bu dönemde finansal olarak da şanslı olacaksınız.



Akrep burcu Haziran ayı boyunca Venüs gerilemesinin etkilerini hissedecek. Zira, Akrep burçlarının ortak para evi üzerinde yaşanacak. Bu durum finansal olarak zorluk çekmenize neden olabilir. Çalışıyorsanız eğer işten ayrılmayı düşünebilir ya da yeni bir alanda çalışmaya başlamak için radikal bir karar alabilirsiniz. Ay Tutulması'ndan sonraki dönemde parasal olarak elinize önemli bir güç geçecek. Birikimleriniz varsa yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Venüs ve Mars arasındaki dik açılı etkileşim aşk hayatınızda da yenilikleri ortaya çıkaracak.



Yay burcu Haziran ayını hızlı ve renkli bir şekilde geçirecek. Özellikle parasal konularda çok şanslı bir döneme giriş yapacaksınız. Arkadaşlarınız ve aileniz tarafından destekleneceğiniz bu süreçte elinize yüklü miktarda para geçebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz ya da yatırım yapabilirsiniz. Finansal konulardaki gelişmeler çalışma temponuzun artmasına da neden olacak. Aşk yönünden beklentileriniz karşılanmayabilir. Lakin, hayatınızı düzene sokmak ve kazanç sağlamak enerjinizin yükselmesini sağlayacaktır.



Oğlak burcu için Haziran ayının en önemli gelişmesi Ay Tutulması olacaktır. Kadersel evinizde gerçekleşecek olan Ay Tutulması yüzünden sert geçişler meydana gelebilir. Özellikle ayın ilk haftasında radikal ve sert kararlar almaya meyilli olacaksınız. Ay boyunca öfke problemleriyle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Lakin, Haziran ayındaki gelişmeler sayesinde geleceğinizi daha sağlam temeller üzerine kurma şansı yakalayacaksınız. Finansal konulardaki sorunlarınızı çözmek için ailenizden destek alabileceğiniz bir süreç yaşanacak.



Kova burcu için Haziran aşk ve iş ilişkilerinin düzenlemesiyle geçecek. Özellikle aşk hayatınızdaki sorunlarla yüzleşmeye başlayacaksınız. Geçmişten gelen kırgınlık ve kızgınlıkların su yüzüne çıkacağı bu süreçte affedici yönünüz ağır basacak. Haziran ayı boyunca hem kendinizi hem de hayatınızı sorgulayacaksınız. Aydınlanma anları yaşayabilirsiniz. Para ve sağlık konularında ise sorunsuz bir dönem yaşanacak. Partnerinize karşı daha dürüst bir yaklaşım şeklini tercih edebilirsiniz. İlişkiniz varsa geleceğe yönelik adımlar atmak isteyebilirsiniz.



Balık burcu Haziran ayı boyunca parasal konularını ana gündem maddesi haline getirecek. İlişkilerde geri plana çekilmek isteyebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak istemeyeceğiniz, iç dünyanızda yaşamak isteyeceğiniz bu süreçte aşk önceliğiniz olmayacak. Geleğe yönelik yatırım planları yapabilir, alacak ve verecek konularında denge unsurunu hayatınıza dahil etmeye başlayabilirsiniz. Ay sonuna doğru seyahat planlarıyla uğraşmaya başlayacaksınız. Uzun bir yolculuğa çıkma fikri cezbedici gelmeye başlayacak. Ailenize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Emeklilere Çifte Bayram! Hem Zam Hem de Çifte Maaş! Emeklilere Çifte Bayram! Hem Zam Hem de Çifte Maaş!