Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu 14 Nisan yeni bölüm var mı yok mu? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? Hekimoğlu neden yok? Hekimoğlu 14 Nisan 2020 yayın akışı Kanal D'de var mı? Kanal D 14 Nisan 2020 yayın akışı sizler için hazırladık. İşte bu akşa

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu 14 Nisan yeni bölüm var mı yok mu? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? Hekimoğlu neden yok? Hekimoğlu 14 Nisan 2020 yayın akışı Kanal D'de var mı? Kanal D 14 Nisan 2020 yayın akışı sizler için hazırladık. İşte bu akşam Hekimoğlu var mı yok mu?



Hekimoğlu bu akşam var mı? 14 Nisan



Kanal D'nin Dr. House dizisinden uyarlanan dizisi Hekimoğlu bu akşam var mı yok mu? Hekimoğlu 14 Nisan yeni bölüm yayınlanacak mı? Kanal D 14 Nisan 2020 yayın akışında Hekimoğlu yer alıyor mu? Salı akşamının sevilen Hekimoğlu dizisi bu akşam yayınlanacak mı sizin için hazırladık.



Kanal D 14 Nisan 2020 yayın akışı



Kanal D 14 Nisan 2020 yayın akışı yenilendi. Kanal D 14 Nisan 2020 yayın akışına göre Hekimoğlu yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Bunun yerine Hekimoğlu dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Özetle Kanal D 14 Nisan yayın akışında Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü yok.





Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?



Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu 14 Nisan 2020 tarihinde yayınlanmıyor. Hekimoğlu yeni bölümü ekranlara gelmiyor. Hekimoğlu 21 Nisan 2020'de mi 28 Nisan 2020'de mi yayınlanacak henüz belli olmadı. Ancak ilk gelen bilgilere göre Hekimoğlu'nun yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli değil.

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!


Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Damla Conbay ve Kaan Yıldırım’ın paylaştığı Hekimoğlu corona virüs nedeniyle ekranlara gelmeyecek. Öte yandan dizinin ne zaman yeniden sete çıkacağı da belirsizliğini koruyor.





Hekimoğlu son bölümde neler oldu?



Hekimoğlu, aksi yöndeki uğraşlarına rağmen Vahap’la yüzleşmek zorunda kalır. Vahap Hekimoğlu’nun istifasını ister. Bu hamlesinde başarılı olamayan Vahap, Hekimoğlu’nun kovulması için yönetim kurulunu toplar. Hekimoğlu, Orhan ve İpek’in kendi tarafında olduğunu düşünmektedir. Oy birliği sağlanmadığı müddetçe  Vahap’ın planı işe yaramayacaktır. Fakat oylama günü geldiğinde İpek beklenmedik bir tutum sergiler.



Tüm bunlar yaşanırken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine hamile bir kadın yatırılır. Hekimoğlu ve ekibi kadının hastalığının nedenlerini araştırırken, hem anneyi hem de bebeği yaşatmak için çaba sarf etmektedirler.



Anne ve karnındaki bebeği kurtulabilecek midir? Vahap  amacına ulaşabilecek midir? Orhan’ın kovulma sebebi nedir? İpek’in yapacağı hangi sürpriz hamle hastanedeki dengeleri değiştirecektir?