Yapımını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği Hekimoğlu ilk sezonda 14 bölümle izleyici karşısına çıktı. Şimdilerde 2.

Yapımını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği Hekimoğlu ilk sezonda 14 bölümle izleyici karşısına çıktı. Şimdilerde 2. sezon hazırlıkları devam eden ve sete çıkan ekibe yeni bir isim dahil oldu. Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan'ın paylaştığı diziye güzel oyuncu Belçim Bilgin katılacak. Diziye 5 bölüm konuk olacak Bilgin, Ateş'in eski eşi avukat Selin Kurt karakteriyle dahil olacak. Peki Hekimoğlu Selin kimdir? Ateş ve Selin barışacak mı?



Hekimoğlu Selin kimdir? 



Hekimoğlu dizisinde Selin Kurt Ateş Hekimoğlu’nun eksi eşidir. Başarılı bir avukat olan Selin yaşadıkları büyük geçimsizlik nedeniyle yıllar önce Ateş Hekimoğlu’ndan boşanmak zorunda kalmıştır. Selin şimdi evli ve çocukludur; ancak Selin’in yeni eşi tanı konulamayan bir hastalığın pençesindedir.



Dizide Ateş, Selin’i unutamasa ve sonrasında bir kadınla ilişki kuramasa da Selin evlenmiş ve yeni bir hayata başlamıştır. Ateş de zor bir insan olduğunu kabul etmektedir, ancak Selin'e kırgındır.



Selin'in işi Ateş'e düşmüştür. Selin'in yeni eşi ağır bir hastalık geçirmektedir; ancak doktorlar adamın geçirdiği bu hastalığa bir tanı koyamamışlardır. Selin her ne kadar gelmek istemese de eşini yaşatmak için Ateş'e gelmiştir. Hekimoğlu dizisinde Selin’in gelişiyle hastanede dengeler değişecek.

TBMM Onay Verdi! Maaş Alan Emeklilere Ödemeler Bayramdan Sonra Olacağı Açıklandı! TBMM Onay Verdi! Maaş Alan Emeklilere Ödemeler Bayramdan Sonra Olacağı Açıklandı!




Hekimoğlu Selin ve Ateş yeniden evlenecek mi?



Dizinin orijinal versiyonunda da aynı sahneler yer almış, Dr House'un eski eşi diziye gelmiştir. Ancak ikinci bir evlilik cs gibi bir durum yaşanmamıştı. Bu nedenle Hekimoğlu'nda da Ateş ve Selin arasında yeniden bir yakınlaşma veya evlilik olmayacaktır. 



Hekimoğlu Selin ne zaman gidecek?



Diziye yeni sezonun 16. bölümde dahil olacak olan Selin karakteri yalnızca beş bölüm dizide kalacak ve 21. bölümde veda edecek.