Hercai final mi oluyor? ATV ekranlarında sevilen dizi Hercai final yapacak bitecek yorumları peşin sıra geliyor. Peki Hercai final mi yapacak? Hercai bitiyor mu final mi oluyor sizin için araştırdık.

Hercai final mi oluyor? ATV ekranlarında sevilen dizi Hercai final yapacak bitecek yorumları peşin sıra geliyor. Peki Hercai final mi yapacak? Hercai bitiyor mu final mi oluyor sizin için araştırdık. Hercai  bitecek mi final yapacak mı?



Hercai final yapacak mı?



ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai final mi yapıyor? Reyyan ve Miran'ın aşk hikayesini konu alan Hercai dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Ancak Uzunca süredir final yapacağı iddiaları dedikodu şeklinde konuşulan Hercai dizisiyle ilgili final tarihi kesin bilgi geldi! Hercai dizisinin biteceği tarih ve final bölümü belli oldu! ATV'nin Hercai dizisi izleyicilerine büyük şok! Hercai'nin final bölümü ve final yapacağı tarihle ilgili detaylar haberimizde...



Atv ekranlarında sevilerek izlenen ve reyting listelerini alt üst eden Hercai dizisi, heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Ancak Hercai dizisinin final yapacağı tarihle ilgili çeşitli iddialar da gündeme sık sık geliyor. Başta sosyal medya olmak üzere pek çok platformda Hercai dizisinin final yapacağı tarih ve final bölümüyle ilgili detaylar da paylaşılıyordu. Şimdi ise kesin bilgi geldi! Hercai dizisi izleyicilerini üzen haber kesinleşti! 



Hercai Dizisi Ne Zaman Final Yapacak? İşte Final bölümü ve Final Tarihi



ATV'nin Hercai dizisi 45. bölümüyle ekranlara veda edecek. Hercai 45. bölümüyle final yapacak. Hercai'nin final yapacağı tarih ise bu yıl Mayıs ayı olacak. Geçtiğimiz sezonlarda 11-12 puan reyting alarak üstlerden ayrılmayan Hercai dizisi, bu sezon ise 7 oranında reyting alarak hayal kırıklığı yaşatmıştı. Cuma günleri yayınlanacak yeni rakip dizilerin de etkisiyle reytinginin daha da düşmesi beklenen Hercai dizisi için tehlike çanları çalıyordu. Hercai dizisi böylece 45. bölümüyle izleyici karşısına son kez çıkacak.

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek!  Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek! 


Hercai dizisi yapımcısı Mia Yapım henüz resmi olarak duyurmasa da Hercai dizisinin 45. bölümüyle ekranlara veda etmesi neredeyse kesinleşti. ATV'de uzun süredir sevilerek izlenen ve Reyyan-Miran ikilisini adeta efsaneleştiren bir izleyici kitlesiyle yoluna devam eden Hercai dizisi maalesef reytinglere yenik düşmüş olacak.