ATV ekranlarında yayınlanan ve 3 sezondur reyting rekorları kıran Hercai dizisinden bir kötü haber daha geldi! Hercai dizisi hayranlarını üzen haber verildi! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Hercai, ani bir kararla günü değişmişti. Ancak kötü haber

Resmi Gazetede Açıklanan Emeklilere Özel Haber! Emekliye Borçlarını Kapatmak İçin Destek Verilecek Resmi Gazetede Açıklanan Emeklilere Özel Haber! Emekliye Borçlarını Kapatmak İçin Destek Verilecek
ATV ekranlarında yayınlanan ve 3 sezondur reyting rekorları kıran Hercai dizisinden bir kötü haber daha geldi! Hercai dizisi hayranlarını üzen haber verildi! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Hercai, ani bir kararla günü değişmişti. Ancak kötü haber bunla da sınırlı değil..

Hercai günü değişti ancak..

ATV, Hercai dizisi yerine Akıncı dizisini cuma günleri ekranlara getirme kararı aldı. Hercai dizisi yerine gelen Akıncı, Hercai reytinglerine yaklaşamayacağı düşünülüyor. Ancak kanaldan gelen bu karar sonrası Hercai dizisi pazar gününe alınması bitmesi yada final kararı almasından iyi olarak görünse de Hercai hayranları gelen bu kararla mahvoldu.

Hercai pazar günü yok!

Hercai hayranlarına kötü haber geldi! Hercai dizisi ATV yayın akışında pazar günü görünüyor ancak tekrar bölümüyle! Hercai dizisi hayranları yeni bölümü beklerken, ATV'den çok konuşulacak karar geldi. Hercai dizisi pazar günü yayınlanmayacak.

Hercai dizisini ATV bitiyor!

Sosyal medyada bu karar sonrası, hem bir dizinin gününü değiştirip hem yeni bölümü o hafta vermezseniz diziyi bitirirsiniz yorumları yapılıyor! Gerçekten'de Hercai'nin pazar günü yayınlanması yüksek hiti diğer yapım ve dizileri kaydırması demek. Hal böyle olunca Hercai dizis pazar günü tüm reytingini Kefaret dizisine kaptırabilir. Ayrıca Menajerimi Ara dizisi de yeni bölümle ekranlara gelince, ATV hercai resmen bitiriyor yorumlarına neden oldu!

3 yıldır cuma günleri yayınlanan ve Reymir destekçileri sayesinde ayakta duran Hercai dizisi, cuma günü yokluğuna alışamazken, pazar günü yeni bölümü yayınlanmaması sonrası tepki gösteriyor! Sosyal medyada kısa sürede Akıncı acaba yarı reytinge ulaşabilecek mi diyerek kanal etiketleniyor.