Hercai hayranlarına kötü haber. ATV ekranlarında yayınlanan Hercai 3 Nisan cuma günü yeni bölümü yayınlanmayacak.

Hercai hayranlarına kötü haber. ATV ekranlarında yayınlanan Hercai 3 Nisan cuma günü yeni bölümü yayınlanmayacak. Ekranlara geldiği günler reyting rekorları kıran Hercai, bu haftadan itibaren yayın akışını durduruyor. Hercai ve Gel Dese Aşk ATV'nin devam etmeyen iki dizisi olurken diğerleri devam ediyor.



Hercai'dan kötü haber geldi!



Yayınlandığı cuma akşamları ekranların en çok sevilen dizisi olan Hercai, 3 Nisan 2020 cuma günü yayınlanmayacak. Hercai bu hafta yeni bölümü yok ancak kötü haber bitmedi. Hercai, ATV Ekranlarında sezonun geri kalanı yayınlanmayacak. Hercai dizisi sezon finali yaptı diyebiliriz.



ATV'den cuma akşamı yeni yayın akışı!



ATV ekranlarında cuma akşamına özel yayın akışı geldi. Hercai bu haftadan itibaren artık yayınlanmayacak. Hercai dizisi yerine İşler Güçler dizisi tekrar bölümleri akşamları ekrana gelecek. Corona Virüs sürdüğü sürece sete ara veren Hercai dizisi ATV ekranlarında Gel Dese Aşk sonrası yayını durduran ikinci yapım oldu.



EDHO, Kuruluş Osman ve Bir Zamanlar Çukurova devam!

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre... Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre...


İstanbul'da seti olmasına rağmen Kuruluş Osman ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri çekime devam ederken Bir Zamanlar Çukurova, 2 bölüm stoklu gittiği için iki bölüm yayınlanıp devam edecek. Adana ve Mardin'de çekilen dizilerin oyuncuları İStanbul'a geldiği için hem Hercai hem Bir Zamanlar Çukurova şu anlık devam edecek.



Ekranların cuma akşamı en çok sevilen dizisi Hercai, 3 Nisan 2020 tarihinden itibaren geri ne zaman döneceği bilinmeden setlere ara verdi. Hayranları Hercai bu hafta var mı sorusu şimdiden hayır oldu.