Hercai ne zaman başlayacak? Hercai 3. sezon olacak mı? her yerde aranmaya başladı.

Hercai ne zaman başlayacak? Hercai 3. sezon olacak mı? her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai, iki sezondur en sevilen cuma dizilerinden biri haline geldi. 2019 yılının mart ayında başlayan Hercai kısa sürede cuma akşamlarına damgasını vurdu. Başarıyla devam eden Mia Yapım imzalı Hercai dizisinin corona virüs nedeniyle çekimleri durdu. Peki Hercai ekranlara dönecek mi? Sezon finali mi yapacak? Gelin birlikte bakalım...



Miran ve Reyhan'ın imkansızlıkla dolu aşkının anlatıldığı dizi gerek konusu gerek oyunculuklarıyla kısa sürede çok sevildi. Bu sayede büyük bir kitle kazanan Hercai dizisi apar topar bitince izleyiciler şok oldu. Haliyle dizinin başlayacağı tarih çok merak edildi.





Hercai dizisi ne zaman başlayacak?



Reytingleri bir hayli iyi olan Hercai dizisi corona salgınına kadar başarılı bir şekilde devam ediyordu. Ancak çekimleri Mardin'de yapılan dizinin salgın sonrası çekimleri durduruldu ve sete tekrar ne zaman çıkılacağına dair net bir açıklama yapılmadı.



Özetle Hercai 1 Mayıs Cuma akşamı da ekranlara olmayacak. Yani dizinin stok bölümleri olmadığı için ekranlarda yerini alamıyor. Öte yandan salgın bitene kadar çekimlerinin başlamayacağı bilinen Hercai dizisi haziran ayına belki de daha ileri bir tarihe kadar ekranlara gelemeyebilir. Peki Hercai 3. sezon olacak mı?



Hercai 3. sezon olacak mı?



Bu konuda henüz bir bilgi yok. Ancak 2. sezonu corona virüs nedeniyle yarım kalan Hercai, çok sevildiği için önümüzdeki senede ekran macerasına devam edecektir. Yani salgın bittiğinde -eğer tarih çok geç olmazsa- dizi için bir sezon finali bölümü çekilecektir. Akabinde tüm ekip yaz tatiline çıkıp, eylül ayında sete geri dönecektir. Böylece Hercai dizisi de yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacaktır.





Hercai oyuncuları ve konusu



Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Hercai dizisinde Ebru Şahin, Akın Akınözü, İlay Erkök, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası, İlay Erkök, Edip Saner, Güneş Hayat, Gülçin Hatıhan, Aydan Burhan ve İnci Şen gibi isimler yer alıyor.



Hercai dizisinde Ebru Şahin, Şadoğlu ailesinin asi ve özgürlüğüne düşkün kızı Reyyan'a hayat verirken, partneri Akın Akınözü ise Aslanbey ailesinin aşkı ve intikamı arasında kalmış oğlu Miran karakterine hayat veriyor.



Aslanbey ve Şadoğlu ailelerinin arasındaki husumet ve bu intikam uğrunda ortaya çıkan bir aşk hikayesini anlatan dizinin seti Mardin'de yer alıyor.

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!