Hercai dizisi neden yok? Hercai bitti mi? Hercai final mi oldu! ATV ekranların sevilen dizisi Hercai yerine Akıncı dizisi ekranlara geldi! Hercai neden yok? Hercai bitti mi? Hercai final mi yaptı! Merakla beklenen ATV Hercai kararı geldi! Peki Hercai ne z

Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!
Hercai dizisi neden yok? Hercai bitti mi? Hercai final mi oldu! ATV ekranların sevilen dizisi Hercai yerine Akıncı dizisi ekranlara geldi! Hercai neden yok? Hercai bitti mi? Hercai final mi yaptı! Merakla beklenen ATV Hercai kararı geldi! Peki Hercai ne zaman yayınlanacak. Hercai final mi oldu?

Hercai neden yok?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai bu akşam neden yok? Hercai dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen diziseverler bu akşam ATV'yi açtıklarında dizinin yayınlanmadığını gördü ve şok oldu. Peki Hercai bitti mi, final mi yaptı? Hercai dizisi yeni bölümü yayınlanmayacak mı? Yılbaşı nedeniyle pek çok dizi yayınlarına ara verirken Hercai dizisinin yeni bölümü de bu akşam yayınlanmadı. Peki Hercai yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, Hangi gün? 1 Ocak 2021 Hercai neden yayınlanmadı? Tüm detaylarıyla haberimizde sizlerle...

ATV ekranlarının başarılı ve sevilen dizisi Hercai 1 Ocak 2021 Cuma akşamı yayınlanacak mı? Hercai dizisinin yeni bölümü ile ilgili araştırmalar dizi tutkunları tarafından başladı. 2021 yılbaşı dolasıyla yeni yılın ilk akşamında birçok dizi yayına ara vermiş durumda. Yılbaşı nedeniyle çekimlerine ara veren pek çok dizi 1 veya 2 haftalık erteleme kararı almıştı. Hercai izleyicisine de üzücü haber geldi! Hercai dizisi de pek çok dizi gibi 1 hafta ertelendi! Hercai dizisinin yeni bölümü 1 Ocak 2021 Cuma akşamı yayınlanmayacak.

Hercai Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak? Hercai'nin Günü Değişti!

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'nin yeni bölümünün yayınlanacağı tarih merakla araştırılmaya başlandı! Hercai dizisinin yayın günü ATV Kanal yönetiminin kararıyla değişti. Hercai yeni bölümü bundan böyle Pazar günleri yayınlanacak. 1 Ocak Cuma yayınlanmayacak Hercai dizisinin yeni bölümü 10 Ocak 2021 Pazar akşamı yayınlanacak. Diziseverler bundan sonra her Pazar akşamı Hercai yeni bölümü izleyebilecekler.

1 Ocak 2021 ATV Yayın Akışı! Hercai Listede Yok

07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor
10:00 Oskar’s Oasis
10:45 Sindirella
13:00 ATV Gün Ortası
14:00 Beni Bırakma
16:20 Esra Erol’da
19:00 ATV Ana Haber
20:00 Akıncı
22:55 Akıncı
02:35 Kanatsız Kuşlar

Hercai Yerine ATV'nin Yeni Dizisi Akıncı Yayında

Yayın günü değiştirilen Hercai yerine, ATV'nin yeni bilimkurgu dizisi Akıncı her hafta Cuma akşamları saat 20:00'da izleyicisiyle buluşacak. Akıncı dizisi ilk bölümüyle bu akşam 1 Ocak Pazartesi saat 20.00'de ilk defa izleyici karşısına çıkacak.

Hercai yeni bölüm ne zaman?

ATV'den yapılan açıklamaya göre Hercai pazar günleri yayınlanacak. Ancak bu pazar günü Hercai dizisi yayınlanmayacak.