Hercai dizisinde Reyyan karakteriyle nefesleri kesen Ebru Şahin, News Well Bio yeni reklam yüzü oldu. Ebru Şahin ilk defa reklam filminde ne kadar kazandığı merak ediliyor.

Hercai dizisinde Reyyan karakteriyle nefesleri kesen Ebru Şahin, News Well Bio yeni reklam yüzü oldu. Ebru Şahin ilk defa reklam filminde ne kadar kazandığı merak ediliyor. Hercai yayınlanırken televizyon ve sosyal medya Ebru Şahin'i konuştu. İşte Ebru Şahin'in o reklam filmi.



ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai'de Reyyan rolüyle izlediğimiz Ebru Şahin reklam filminde rol aldı! Ebru Şahin'in rol aldığı reklam sosyal medyayı salladı. Peki Ebru Şahin reklamdan ne kadar kazandı? Ebru Şahin'in rol aldığı News Well Bio reklamı sosyal medyada trend oldu. Ebru Şahin güzelliğiyle reklamda da büyüledi. Ebru Şahin'in rol aldığı reklama ilişkin detayları haberimizde hazırladık...



ATV'de her Cuma ekranlara kilitleyen Hercai dizisinde Reyyan rolüyle izlediğimiz güzel oyuncu Ebru Şahin, News Well Bio reklamında rol aldı! Güzel oyuncunun oynadığı reklam filmi kısa sürede trend-topic oldu. Ünlü firmanın reklam yüzü olan Ebru Şahin, rol aldığı filmi instagram hesabından paylaştı. Ebru Şahin'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 



Hercai'nin Reyyan'ı ünlü bir makyaj ürünleri firmasının reklam yüzü oldu. Ebru Şahin'in reklam paylaşımı Instagram'da yarım saatte 60 bin beğeni ve binlerce yorum aldı! 



Ebru Şahin Reklam Yüzü olarak Ne Kadar Kazandı?

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Ebru Şahin'in ünlü markanın reklam yüzü olması hayranlarını da sevindirdi. Güzel oyuncu dizide olduğu gibi reklam filminde de güzelliğiyle adeta büyüledi. Ebru Şahin'in reklam anlaşmasından ne kadar kazandığı ise şuan için bilinmiyor.