Hercai sezon finali mi yaptı? Hercai dizisi ne zaman başlayacak çok merak ediliyor. Yapımını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai dizi iki sezondur ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Hercai sezon finali mi yaptı? Hercai dizisi ne zaman başlayacak çok merak ediliyor. Yapımını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai dizi iki sezondur ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Her cuma yayınlanan yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kitleyen Hercai dizisinin seti corona virüs nedeniyle haftalar önce durmuştu. Ancak Hercai ekibinden haber geldi. Peki Hercai ne zaman başlayacak? Hercai dizisi bitti mi final mi yaptı?





Hercai ne zaman başlayacak?

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Dizinin 2.sezonu için yeni bölümleri bekleyen Hercai hayranları, ne yazık ki bu kez üzülecek. Dizinin izleyicileri yeni bölümler için uzunca bir süre beklemek zorunda kalacak. Çünkü Hercai dizisi son yayınlanan 38.bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Corona virüs salgını nedeniyle Midyat’ta bu sezon için yeni bölüm çekimleri yapılmayacak.



Banu Akdeniz’in sahibi olduğu Mia Yapım, Hercai için son kararını verdi. Bu ortamda dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi mümkün bulunmadı. Böylece Hercai 2020-2021 sezonuna kadar ara vermiş oldu. Salgın nedeniyle ekibin büyük bir çoğunluğu İstanbul’a dönmüştü.



Hercai bitti mi final mi yaptı?



Hayır dizi bitmedi. Yalnızca corona virüs nedeniyle beklenenden erken sezon finali yaptı. Başrollerini Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün paylaştığı Hercai önümüzdeki yıl 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak.