Tubidy ile Müzik Nasıl Dinlenir? Tubidy'ye nasıl üye olunur? Tubidy nedir? Gibi pek çok sorunun merak edilerek cevabının arandığı Tubidy’ye dair tüm detaylar haber metnimizde sizlerle… 2016 yılında piyasaya sürülen ancak halen kullanımda olan Tubidy'nin

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!
Tubidy ile Müzik Nasıl Dinlenir? Tubidy'ye nasıl üye olunur? Tubidy nedir? Gibi pek çok sorunun merak edilerek cevabının arandığı Tubidy’ye dair tüm detaylar haber metnimizde sizlerle…

2016 yılında piyasaya sürülen ancak halen kullanımda olan Tubidy'nin çok tercih edilmesinin bir nedeni var. Tubidy sayesinde YouTube'daki müzikleri telefonunuza, bilgisayarınıza veya tabletinize indirmenize olanak bulabilirsiniz. Son zamanların popüler ve revaçta şarkılarını telefonunuza kolayca indirebilir ve her yerden dinleyebilirsiniz.

Tubidy Nasıl Kullanılır?


Tubidy web sitesine giriş yaptıktan sonra istediğiniz parçayı dinleyebilirsiniz. Telefonunuza sadece dinlemekle kalmaz, çok beğendiğiniz şarkıyı da uygun formatta indirebilirsiniz. Tubidy sitesine üye olarak başlayabilirsiniz.

Dilediğiniz müzik türlerini istediğiniz formatta dinleyebilir veya izleyebilirsiniz ve indirebilirsiniz. Tubidy, Google Play ve Apple Store'dan indirilebilen bir uygulamaya sahiptir. Ayrıca web sitesinden indirmeden giriş yaparak da kullanabilirsiniz. Programın toplam boyutu 45 MB'dir. Bu program ile sevdiğiniz şarkıları dilediğiniz zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Telefonunuza indirebilir ve aklınızdaki parçayı listeden dinleyebilirsiniz. Tubidy'de müzik dinlemek çok kolay. Bunun için her şeyden önce YouTube'a giriş yaparak istediğiniz, beğendiğiniz ve tarzınıza uygun müziği seçersiniz. Sadece bu da değil. İnternet sitelerinde gördüğünüz müzik videolarını da Tubidy üzerinden güvenilir bir şekilde indirebilirsiniz.

Tubidy ile Android cihazlara, iOS cihazlara, tabletlere ve laptoplara indirebilir, birçok eski veya yeni müzik türlerine ulaşabilirsiniz. Bunun için öncelikle Tubidy sitesine giriş yapmalısınız. Daha sonra yabancı dilde "hesap için kaydolun", yani "oturum hesabı açın" yazan bir metin göreceksiniz. Üyelik sayfasına erişmek için burayı tıklayın. Burada bir kullanıcı adı ve şifre belirlemeniz istenecektir. Daha sonra oturum açıp istediğiniz şarkıyı veya müziği telefonunuza indirebilirsiniz. Tubidy sayesinde istediğiniz videoyu veya mp3'ü istediğiniz formatta indirebilirsiniz.

Tubidy müzik programı, genel olarak Iphone kullanıcılarının yaşadığı müzik indirme problemini ortadan kaldırmak için geliştirilmiş bir uygulamadır. Uygulama Youtube tabanlı çalışıyor ve kullanıcılar sadece Youtube tarafından sunulan video ve müzik paylaşımlarını kendi cihazlarında kullanabiliyor. İndirilen müzik veya videoları çalıştırmak için en temel unsur, kullanıcıların internet erişiminin olmasıdır. Çünkü indirilen medya öğeleri sadece internet ortamında çalıştırılabilir. Ayrıca Tubidy müzik programı 240p, 360p, 480p, 720p ve MP3 dosya indirme formatlarını içerir. Medya indirme işleminiz sırasında istediğiniz kaliteyi seçebilir ve indirme adımlarını gerçekleştirebilirsiniz.

İndirmek istemediğiniz durumlarda müzik veya video dosyanızı Youtube'da çalıştırabilir ve aynı zamanda telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Tubidy Ücretli Mi


Tubidy müzik programı müşterilerine sunduğu tüm hizmetleri ücretsiz olarak yayınlamaktadır. Ancak, uygulamadaki eklenti olarak bazı reklamlar, zaman zaman kullanıcıları rahatsız ediyor gibi görünebilir. Bu reklamları kaldırmanın bir yolu, programı geliştiren şirket tarafından açıklanmadı. Ayrıca programı ücretli olarak kullanmak isteyen kullanıcılar için uygulama içerisinde online satın alımlar da bulunmaktadır.

Tubidy Programı Nasıl Kullanılır?


Tubidy medya programına android cihazlar için Google Play veya Apple tipi cihazlar için Appstore üzerinden erişilebilir. Ayrıca müzik veya video dosyalarınızı uygulamanın resmi sitesinde herhangi bir indirme yapmadan açabilir ve dinleyebilirsiniz. Ancak dinlediğiniz müziği cihazlarınızda saklamanın tek yolu uygulamayı telefonun mağaza uygulamasından indirip program üzerinden medya işlemlerini gerçekleştirmektir.

Favori müzik ve video dosyalarınızı uygulamadaki Favorilerim seçeneğine kaydedebilir ve istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Son olarak uygulamanın geniş ayarlar sekmesinden dosyalarınızın dil seçeneğini değiştirebilir ve indireceğiniz dosyaların kalitesini cihazlarınızın özelliklerine göre ayarlayabilirsiniz.