Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke ve Selen Domaç gibi isimlerin paylaştığı Hzimetçiler dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi. Show TV'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Tv8'de Survivor gibi başarılı yapımlarla mücadele eden Hizmetçiler di

Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke ve Selen Domaç gibi isimlerin paylaştığı Hzimetçiler dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi. Show TV'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Tv8'de Survivor gibi başarılı yapımlarla mücadele eden Hizmetçiler dizisi beklenilen ilgili göremedi. Haliyle dizinin akıbetini merak eden izleyiciler Hizmetçiler dizisi final mi yapıyor? Neden bitiyor? sorusuna yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu detaylarıyla haberimzde ele aldık.



HİZMETÇİLER DİZİSİ KONUSU



Küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı İstanbul’un ünlü ailelerinden Atahanlıların torunlarının kaçırılmasıyla bir günde tümden değişir. Onu lüks bir sitenin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona bu kez bambaşka bir oyun oynar.



Adına Cennet Konakları denen bu lüks sitede artık bir hizmetçidir. Birbirinden farklı zengin hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye başlar. Üstelik tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetçilerin de sırları vardır.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Saklanan sırların ucu Atahanlıların kayıp hizmetçisine dayandığında Ela burada yaşayan hiç kimsenin masum olmadığını anlar. Hacer, Atiye ve Çiçek de yaşananların birer parçasıdır. Çünkü bu sitede hizmetçiler sadece evleri değil, patronlarının sakladığı “kirli” çamaşırları da temizlemektedir. İşin aslı Cennet Konakları’nda hiçbir şey göründüğü gibi değildir.



Gelelim dizinin reyting performansı ve final yapıp yapmayacağı konusuna...





HİZMETÇİLER FİNAL Mİ YAPACAK?



Kanal D ekranlarında başlayan ve cumartesi akşamları yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Birinci bölümde reyting oranlarında hedefine ulaşamayan Hizmetçiler'in, ilerleyen haftalarda devam edip etmeyeceğine karar verilecek. Her hafta reyting oranlarına bakılacak olan Hizmetçiler yükseliş göstermezse final yaparak erken bir şekilde ekrana veda edebilir.



Eğer Hizmetçiler dizisinin reyting oranları yükselişe geçmezse 2 veya 3 bölüm sonra final yapabilir. Çünkü dizinin yayınlanan ilk bölümü Total grubunda 8.sırada, AB gurubunda ise 5.sırada yer aldı. Özetle Hizmetçiler, beklenilen hedefine ulaşamadı. Yani dizi yükselişe geçmezse erken final yapacak.