Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke ve Selen Domaç gibi oyuncuların paylaştığı Hizmetçiler dizisi geçtiğimiz cumartesi günü ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Temel olarak zengin ve fakir arasındaki farkı anlatan dizi ne yazık ki bekleni

Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke ve Selen Domaç gibi oyuncuların paylaştığı Hizmetçiler dizisi geçtiğimiz cumartesi günü ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Temel olarak zengin ve fakir arasındaki farkı anlatan dizi ne yazık ki beklenildiği kadar iyi reytingler alamadı. Aynı gün yayınlanan Zümrüdüanka dizisi Hizmetçiler'i bir hayli zorlarken izleyiciler de dizinin akıbetini araştırmaya başladı. Herkes Hizmetçiler dizisi final mi yapıyor? Neden bitiyor sorularına yanıt aramaya başladı.



HİZMETÇİLER BİTECEK Mİ? FİNAL Mİ YAPACAK



Meksika’da Ellsa son la Alegria Del Hogar ismiyle yayınlanan ve 50 bölüm boyunca ekranlara gelen Hizmetçiler dizisi Perşembe günü reytinglerde üst sıralamalarda yer alan dizilerle mücadele edecek. Dizinin ne zaman biteceği konusunda net bir şey söylemek doğru olmaz.

Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşlarını Alanlara 15999 TL Ödeme Verilecek! Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşlarını Alanlara 15999 TL Ödeme Verilecek!


Zaten dizilerin devam edip etmeyeceği 4-5 bölümün ardından belli oluyor. 





HİZMETÇİLER DİZİSİNİN KONUSU NE?



Küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı İstanbul’un ünlü ailelerinden Atahanlıların torunlarının kaçırılmasıyla bir günde tümden değişir. Onu lüks bir sitenin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona bu kez bambaşka bir oyun oynar. Adına Cennet Konakları denen bu lüks sitede artık bir hizmetçidir. Birbirinden farklı zengin hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye başlar. Üstelik tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetçilerin de sırları vardır. Saklanan sırların ucu Atahanlıların kayıp hizmetçisine dayandığında Ela burada yaşayan hiç kimsenin masum olmadığını anlar. Hacer, Atiye ve Çiçek de yaşananların birer parçasıdır. Çünkü bu sitede hizmetçiler sadece evleri değil, patronlarının sakladığı “kirli” çamaşırları da temizlemektedir. İşin aslı Cennet Konakları’nda hiçbir şey göründüğü gibi değildir.