Hükümsüz Dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili birçok bilgi yazımız içerisinde yer almaktadır. Yeni dijital yayın platformu olan Exxen ortaya koymak için çekimlerine başladığı dizilerle ve programlarla merakla bekleniyor.

Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL! Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL!
Hükümsüz Dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili birçok bilgi yazımız içerisinde yer almaktadır. Yeni dijital yayın platformu olan Exxen ortaya koymak için çekimlerine başladığı dizilerle ve programlarla merakla bekleniyor.

Yeni yıl ile birlikte yayın hayatına başlayacak olan Exxen platformu içerisinde yer alacak olan dizilerin ve programların çekimleri başladı. Kaliteli oyuncu kadrosu ve konusu ile birlikte birçok kişinin merakla beklediği Hükümsüz dizisi de insanları heyecanlandırmaya başladı. Çekimlerine İzmir’de başlanan dizi içerisinde birçok ünlü isim yer almakla birlikte teknik ekibi de dikkat çekiyor. Acun Ilıcalı yeni yayın platformu Exxen içerisinde yer verecek olduğu Hükümsüz dizisi için de kaliteli bir ekip oluşturmuştur. Dizinin yapımcılığını Naim, Ayla ve Müslüm gibi başarılı filmlerin de yapımcılığını yapan Mustafa Uslu üstlenmiştir. Dizinin yönetmenliği ise birçok başarılı yerli Türk filminden tanıdığımız Ömer Faruk Sorak tarafından gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin dijital platformu olan Exxen, barındırdığı kaliteli yapımların ve programların çekimlerine başladı. Büyük bir merakla beklenen diziler arasında ise ilk sırada Hükümsüz yer alıyor. Dizi oyuncu kadrosu, teknik ekibi ve konusu ile birlikte büyük bir ses getireceğe benziyor.

Hükümsüz Dizisi Konusu


Dizinin posteri paylaşıldı. Posterde dikkat çeken ilk şey ise konusuyla ilgili ipucu veren ‘’katledilen hayallerin gerçek hayat hikâyeleri’’ yazısı oldu. Posterde yer alan gazete küpürleri de bu yazıyı destekler niteliktedir. Gerçek hayat hikâyelerinin üzerinde durulacağı dizide birçok acıklı ve dramatik olaya yer verilmesi bekleniyor.

Dizide son dönemlerde artış gösteren kadın cinayetleri ile ilgili birçok konuya yer verilecek. Posterde yer alan gazete küpürlerinde de bu konuyla ilgili ipuçları veriliyor. Kadın cinayetlerinin üzerinde durulacağı bilinmekle birlikte hikâyelerin detaylarına da inilecek. Kaliteli bir yapım olmasının yanı sıra kadın cinayetleri konusunda da bir farkındalık yaratılması hedefleniyor. Hükümsüz dizisi sosyal medyada da şimdiden büyük bir yankı uyandırdı. Sahip olduğu konu ile birlikte birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaran Hükümsüz, yapmış olduğu paylaşımlarla da diziyle ilgili birçok konuda detay veriyor.

Exxen platformunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da dizinin posterine yer verildi. Paylaşımın altında yazan gönderi de dikkatlerden kaçmadı. ‘’Engellenebilir her ölüm, cinayettir’’ yazısına yer verilen paylaşım insanları daha da meraka sürükledi.

Dizi suç ve polisiye türü üzerine gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Tunç Soyer’in son dönemlerde sinema ve dizi sektöründe yarattığı atılım sayesinde İzmir’de çekilecek olan dizi birçok farklı ilçede ve semtte gerçekleşecek. Kemeraltı ve Gültepe mevkii ağırlıklı olarak çekimler gerçekleştirilecek.

Hükümsüz Dizisi Oyuncuları


Yeni yılla birlikte yayın hayatına başlayacak olan Exxen en çok beklenen yapımlardan birisi olan Hükümsüz ile ilgili bilgileri ilgililerle paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte birçok kişiyi daha da meraklandıran Exxen, dizini kaliteli bir yapım olacağının da sinyallerini verdi.

Hükümsüz dizisi oyuncuları da birçok kişi tarafından tanına isimlerden kurulu. Sinema dünyasında ve televizyon dünyasında daha önce birçok başarılı projede yer alan isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosu ile de beğenilen dizide teknik ekip de kaliteli işleri ile birlikte önemli noktada yer alıyor. Hükümsüz dizisi oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

  • Burçin Terzioğlu

  • Alican Yücesoy

  • Hande Doğandemir

  • İsmail Hacıoğlu


Kaliteli oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken Hükümsüz dizisi son dönemin kanayan yarası olan kadın cinayetleri üzerinde duracak. Dizi Exxen platformunun yayın hayatına başlaması ile yayınlanacak. İlk sezonu 10 bölümden meydana gelecek olan dizinin izlenmesi durumunda da ikinci sezonu çekilecek.