22 yaşında olan Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu önceki gün sahilde yürüyüş yaparken görüntülendi. Zehra Çilingiroğlu, yaz kış demeden sıklıkla rutin olarak yürüyüş yapıyor.

Emekliye gün belli oldu: Emekli Maaşlarını alanlara 100.000 TL, 3 gün içinde ödenecek Emekliye gün belli oldu: Emekli Maaşlarını alanlara 100.000 TL, 3 gün içinde ödenecek
22 yaşında olan Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu önceki gün sahilde yürüyüş yaparken görüntülendi. Zehra Çilingiroğlu, yaz kış demeden sıklıkla rutin olarak yürüyüş yapıyor. Daha önce de annesi Hülya Avşar ve erkek arkadaşı ile de sahil boyunca yürüyüş yaparken görüntülenen Zehra Çilingiroğlu bu defa tek başına spor yapıyordu.

Geçtiğimiz günlerde de yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Geçen sefer de maskesiz yürüyüş yapan Çilingiroğlu, yine maskesizdi. Daha önce de sokağa çıkma yasağı olduğunda yürüyüş yaparken görüntülenen Zehra, bugün de yine yasaklara uymuyordu. Tarabya sahilde yürüyüş yapan Zehra Çilingiroğlu, kameraları görünce selam vermeyi de unutmadı.



Küçüklüğünde kilo problemi yaşayan ve yaşıtlarına göre kilolu olan Zehra zaman içerisinde büyüdükçe bu kilolarından kurtuldu. Kilo vermek için bolca spor yapan Zehra, beslenmesine çok dikkat ediyormuş.