Son dakika gündemde olan haber İSTAÇ Genel Müdürü Kimdir ve İSTAÇGenel Müdürü Mustafa canlı kimdir? sorusu olmakta iken İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa canlı koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.  İBB iştiraklerinden olan İSTAÇ aramasının şu sıralar gündemd

Son dakika gündemde olan haber İSTAÇ Genel Müdürü Kimdir ve İSTAÇGenel Müdürü Mustafa canlı kimdir? sorusu olmakta iken İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa canlı koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. İBB iştiraklerinden olan İSTAÇ aramasının şu sıralar gündemde ne kadar yoğun olduğunu herkes görebilmekte iken İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa canlıdan herkese güzel bir haber gündeme çıktı. İSTAÇGenel Müdürü Mustafa canlı hayatını kaybetti. 



İSTAÇ çalışanları olduğu kadar Mustafa canlı'yı tanıyanlar ve tüm Türkiye Mustafa canlı'nın hayatını kaybetmesi ile duyduğu derin Üzüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı. 



Gümüşhane eski belediye başkanlığı yapan ve 25. Dönem milletvekili görevini yürüten İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa canlı koronavirüsü sebebiyle hayatını kaybetti.



İmamoğlu açıkladı



"Kıymetli çalışma arkadaşımız, İSTAÇ Genel Müdürümüz Mustafa Canlı'yı Covid sebebiyle kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.



Kendisine Allah'tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve İBB ailemize başsağlığı dilerim."



Iyi Parti'de açıklama yaptı



"Eski Gümüşhane Belediye Başkanı, 25.Dönem Gümüşhane Milletvekili, İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı ve İBB'ye bağlı iştiraklerden İSTAÇ'ın Genel Müdürü Mustafa Canlı, Covid-19 sebebiyle hayatını kaybetmiştir" dendi.



Mustafa Canlı kimdir?



1962 yılı mayıs ayı doğumlu olan Mustafa Canlı Gümüşhane Yukarı Alıçlı köyünde dünyaya gelmiştir. Iyi orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlayan Mustafa canlı 1978 yılında KATÜ Elektrik mühendisliği bölümünü kazanmıştır. 1983 senesinde ilk elektrik mühendisi olarak kamu görevine başlamasının akabinde 1989 yılında Gümüşhane tek teknik müdür yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 1999 yılında ise belediye başkanlığı adayı olan Mustafa Canlı birçok kere ödül almıştır . TEDAŞ Çorum gücü spor kulübünün yönetim kurulu başkanlığını yapan Mustafa canlı sporun gelişmesinde çok büyük rol oynamıştır. 2004 yılına kadar Gümüşhane spor kulübü başkanlığını üstlenmiştir.

Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!


Birçok projede yer almıştır



Belediye Başkanlığı süresince uzun süre boyunca encümen üyeliği görevinde bulunan Mustafa canlı şehrin ihtiyacı olan atık su arıtma tesisi gibi projelerde de yer almıştır.



2019'da İSTAÇ'a geçti



Mustafa Canlı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Gümüşhane belediye başkan adayı oldu. 7 Ağustos 2019 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTAÇ AŞ Genel Müdürü olarak göreve başladı.



Evli ve 3 çocuk babası olan Mustafa Canlı, İngilizce bilmektedir.