Türk futbolunda Rıdvan Dilmen henüz 2. haftada ortaya attığı iddialar oldukça ses getirdi.

Türk futbolunda Rıdvan Dilmen henüz 2. haftada ortaya attığı iddialar oldukça ses getirdi. Türk futbolunu dizayn etmeye çalışıyorlar dediği İbrahim Seten kimdir? İbrahim Seten fetöcü mü? İbrahim Seten kimdir, nerelidir, kaç yaşında?



Rıdvan Dilmen'den İbrahim Seten'e sert açıklamalar!



Rıdvan Dilmen'in bu akşam NTV ekranlarında yaptığı açıklamalar sonrası FETÖ'nün futbol yapılandırması tekrardan açılacak gibi duruyor. Rıdvan Dilmen, İbrahim Seten ve ekibinin FETÖCÜ olduğu iddia etti. Rıdvan Dilmen'in FETÖCÜ dediği İbrahim Seten fetöcü mü? İbrahim Seten kimdir nerelidir?



İbrahim Seten Fethullah Gülen mesajı gerçek mi?





İbrahim Seten'e FETÖ iddiaları sonrası 17 Haziran 2012'de yazdığı "Burnundan kıl aldırmayan Başbakan'ın "Geri Dön geri dön" demesi bile Fethulllah Gülen'in yeni Türkiye'nin en büyük gücü olduğunu teyit ediyor" açıklaması paylaşılıyor. Fotoğraf gerçek ve İbrahim Seten'e ait!

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


İbrahim Seten kimdir?





İbrahim Seten, Demirören haber ajansına ait şirketlerde 8 yıl çalıştıkdan sonra geçen yıl istifa eden Seten, " Bu sezonun adı Rıdvan Dilmen" sezonu olsun diyerek MHK başkanı göreve getirdiği iddia ederek gündeme gelmişti.



İbrahin Seten kimdir? Rıdvan Dilmen'e cevap verdi!





İbrahim Seten, son dakika yaptığı açıklamayla ; "Yalan makinesi Rıdvan Dilmen bütün yalanlarının hesabını verecek Ama en adisine hemen cevap vereyim. Aşağıda 15 temmuz 2016 gecesi attığım tweetler.. Bunları atıp fetö'ye dümdüz gitmiş adama fetöcü iftirası atmak şerefsizliktir. Ama şeref sende ne arar? diyerek 15 Temmuz Tweetlerini attı"