İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika yapılan paylaşımda sokağa çıkma yasaklarının bugün 20. 00'dan sonra başladığı ile ilgili haberlerin bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer aldığı, ancak bu haberlerin ve iddiaların doğru olmadığı açıklandı.

Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi! Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi!
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika yapılan paylaşımda sokağa çıkma yasaklarının bugün 20.00'dan sonra başladığı ile ilgili haberlerin bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer aldığı, ancak bu haberlerin ve iddiaların doğru olmadığı açıklandı. Bakanlık, yasakların bugün değil Cumartesi - yarın - başlayacak olduğuna değinerek bugün sokağa çıkma yasakları ile ilgili herhangi bir kısıtlama uygulanmadığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili ilk uygulama genelgede de belirtildiği gibi 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00’a kadar, 22 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar olacaktır. Genelgemizde diğer belirtilen tedbirler ise restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya yerlerinin paket servis ve gel al şeklindeki hizmetleri ile diğer hususlar bu akşam 20.00'de yürürlüğe girmiştir.