Instagram hikaye müzik ekleme özelliği

Instagram hikaye müzik ekleme özelliği ile sürprizlerine devam ediyor. Gerçi bu özellik bir süre önce yurtdışında açılmıştı. Yurtdışına giden arkadaşlarınızdan ya da yurtdışında takip ettiğiniz hesaplardan bildiğiniz gibi bazı Instagram hikayeleri ‘’bu özellik bulunduğunuz bölgede kullanılamıyor’’ Yazısını görüyorduk.



 Fakat artık bu yazıyı görmeyeceğiz. Çünkü Instagram hikaye müzik ekleme özelliği Türkiye'de Kullanıma sunuldu. Instagram hikâyelerinde yeni özelliği müzik özelliğini nasıl kullanabileceğimizi anlatacağız.  Instagram'ın bu yeni özelliği sayesinde Türkçeyi yabancı milyonlarca parça arasından istediğiniz herhangi bir şarkıyı seçip Instagram hikaye zevkle dinleyeceksiniz. Evet, şimdi bu özelliği nasıl kullanıyoruz? Hep beraber bir görelim isterseniz Instagram hikaye moduna sonra Instagram'da canlı olarak İstediğiniz bir fotoğrafı ya da videoyu çekebilirsiniz.



Ayrıca galerimizden herhangi bir fotoğrafı seçebilirsiniz ya da videoyu seçebilirsiniz. . Öncelikle daha sonra yukarıdaki sticker sembolle tıklıyoruz. Buradan gördüğünüz gibi yeni özelliğimiz müzik kullanımda müziği seçiyoruz. Buradan istediğiniz herhangi bir müziği seçebilirsiniz. Öncelikle daha sonra üzerine tıkladığınızda direkt olarak hikayenizi ekliyor. Ekran üzerinde müziğin kaç saniye olacağını da seçebiliyorsunuz burada on beş saniye tıkladığınızda 5 saniyeden 15 saniyeye kadar istediğiniz bir uzunluğu da seçebilirsiniz. Müziği ayrıca kaydırarak müziğin İstediğiniz bir kısmında seçebilirsiniz. Müziğin istediğiniz kısmını seçmekte zaten Instagram size yardımcı oluyor.Yukarıda şarkının sözleri görünüyor.  Yukarıdan bu yazı animasyonu rengini değiştirebilirsiniz. Fakat sadece söylenen kısmı daha parlak olarak görünüyor kısmında onun yanındaki seçeneklerde küçük bir sizi kısımda parçanın ismi ve sanatçının ismi görünüyor seçeneğimiz değilse daha büyük bir görsel görünüyor.



 Şimdi tekrardan şarkı sözlerini olduğu kısma geliyoruz ve bitti diyoruz.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


 Bitti dedikten sonra şarkının sözlerine olduğu kısmı parmağınızı konumlandırma biliyorsunuz konumlandırır Daha sonra da 2 tamamlanıyor isterseniz hikayenizde paylaşabilirsiniz. İsterseniz bu yaptığınız hikayeyi herhangi bir arkadaşınıza da yollayabilirsiniz. Instagram hikaye müzik ekleme özelliği sayesinde eminim ki çok daha güzel çok daha eğlenceli hikayeler paylaşıyoruz.