Son Dakika İnstagram, Whatsapp çöktü. 8 Ekim tarihinde Whatsapp giriş yapılamıyor.

Son Dakika İnstagram, Whatsapp çöktü. 8 Ekim tarihinde Whatsapp giriş yapılamıyor. whatsapp'a ne oldu. Whatsapp çöktü mü? İnstagram çöktü mü? Yoksa İnstagram, Facebook ve Whatsapp kapatıldı mı? Sizler için Whatsapp, instagram ve Facebook ne olduğunu araştırdık.



Son Dakika instagram ve Whatsapp çöktü!



Son Dakika, instagram ve Whatsapp çöktü. Türkiye'de her an olabilecek Whatsapp kapandı mı instagram kapandı mı Facebook kapandı mı soruları akıllara geliyor. Peki Whatsapp'a, instagram'a ve Facebook ne oldu? Neden girilmiyor!



Facebook güncelleme yapıyor!



Aynı şirkete ait olan Facebook, kendi bünyesinde yer alan İnstagram ve Whatsapp'ı dün güncellemişti. Özellikle Reels ve Keşfeti birbirinden ayıran İnstagram sonrası Whatsapp'da sabah saatlerince güncellenmişti. Ancak şu an ki gidiş Facebook güncellenmesi nedeniyle. Facebook 24 saat giriş zor olabilecek. Çok başka bir şekilde Facebook yayın hayatına devam edecek. Aynı firma da olan Whatsapp, Facebook ve instagram çöküşler yaşnacak.

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


Whatsapp ve instagram engellendi mi?



Şu an için Whatsapp, İnstagram ve Facebook engellenme durumu söz konusu değil. Whatsapp ne zaman düzelecek, İnstagram ne zaman düzelecek sorularına Facebook güncelleme biter bitmez olarak cevap verilebilir. Ancak 8 Ekim Whatsapp, instagram ve Facebook girişler zor olabilecek.