İnternet neden yavaş? İnternet neden hareket etmiyor. İnstagram, Twitter ve Facebook girişler oldukça yavaşlarken Whatsapp, İnstagram, Facebook ve Twitter neden hareket etmiyor.

İnternet neden yavaş? İnternet neden hareket etmiyor. İnstagram, Twitter ve Facebook girişler oldukça yavaşlarken Whatsapp, İnstagram, Facebook ve Twitter neden hareket etmiyor. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone hatlarda yavaşlık sebebi ne? Sosyal medya neden hareket etmiyor.



İnternet yavaşladı! 2 Nisan 2020 net neden yavaş?

Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak! Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak!


İnternet yavaşladı! 2 Nisan tarihinde başlayan internet yavaşlığı sürüyor. Peki internet neden yavaş? İnternet yavaşlama sebebi ne? 2 Nisan perşembe akşamı başlayan internet yavaşladığı Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullananlarla Türksat, Türknet ve Kablonet için geçerli yavaşlamalar mümkün. Türkiye'de internet yavaşladığıda bir açıklama yapılırken henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.



İnstagram neden yavaş? Whatsapp neden yavaş? Facebook neden yavaş?



Sosyal medyada kullanıcılar İnstagram çöktü mü, Whatsapp'a ne oldu sorusuna cevap arıyor. Whatsapp resimler neden iletilmiyor gibi sorular soruyor. Ancak ulaştığımız Türkiye geneli ve Dünya genelinde Whatsapp, İnstagram ve Facebook'ta problemler olduğu.



Whatsapp, İnstagram ve Facebook girişlerin zor olduğu ve fotoğrafların gitmediği için interneti sosyal medya olarak kullananlar da yavaşladığını düşünebilir. Ancak internet yavaşlığı değil İnstagram, Facebook ve Whatsapp'ın yavaş olduğunu şimdilik söyleyebiliriz.