İnternet neden yavaş? İnternet hareket etmiyor. 20 Ocak 2020 Pazartesi günü internet neden yavaş? Şu anda bu haberi aratabilecek kadar bile internet yok.

İnternet neden yavaş? İnternet hareket etmiyor. 20 Ocak 2020 Pazartesi günü internet neden yavaş? Şu anda bu haberi aratabilecek kadar bile internet yok. Google'a android ve türk telekomlardan giriş sağlanamıyor. Peki ne zaman düzelecek? Türk Telekom Youtube, instagram ve Facebook'a giremiyor. Ttnet ve Türk Telekom hareket etmiyor.



Google, instagram, Facebook ve Whatsapp 20 Ocak 2020 çöktü mü?

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


Google, instagram, facebook ve Whatsapp'a Türk Telekom internet kullananlar, android telefon kullananlar ve TTnet aboneleri Google servislerine giriş yapamıyor. Bir çok internet sitesi Whatsapp, İnstagram ve Facebook'ta hareket etmiyor. İnternet neden yavaş, Türk Telekom çöktü mü soruları beraberinde geliyor. Peki problem ne zaman düzelecek. Türk telekom çok kısa sürede desede problem halen çözülmüş değil.



Türk Telekom Google'a giremiyor





Türk Telekom kullanıcıları, Türkiye genelinde Google servislerine giremiyor. Youtube, Gmail ve Chrome giriş sağlanamıyor. Ancak konuyla ilgili yapılan açıklamalarda problem kısa sürecek denirken uzaması biraz can sıktı.



İnternet çok yavaş!



Türk Telekom kullanmayanlarda, Android telefonlarda Youtube, Gmail, Facebook, Whatsapp ve instagram'a giremediklerini söylüyor. Ttnet kullanıcıları da erişimlerin kesildiğini ve bu uygulamalara giremediklerini dile getiriyor. Şimdi internet ne zaman düzelecek? İnternet ne zaman hızlanacak merak ediyor. 47 Milyon kişinin kullandığı Türk Telekom bu problemi hayatı olumsuz etkiledi. İnternet erişimi olmaması sonrası iletişim için hatta gidecek mi korkarak bekliyor.