Türkiye'de bir cinayet daha. 4 Haziran tarihinde intihar etti denilen Aleyna Çakır'ın hikayesi yürekleri dağladı.

Türkiye'de bir cinayet daha. 4 Haziran tarihinde intihar etti denilen Aleyna Çakır'ın hikayesi yürekleri dağladı. Aleyna Çakır erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından döverek öldürüldüğü ortaya çıktı. Ümitcan Uygun kimler, nereye kaçırdı merak ediliyor. Ümitcan Uygun yakalama kararı ve tutuklama kararı neden çıkmıyor?



Aleyna Çakır intihar mı etti cinayet mi?



Türkiye Ankara'da intihar ettiği söylenen Aleyna Çakır'a ağlıyor. Ümitcan Uygun tarafından darp edilerek bayıltılan görüntüleri ortaya çıkmasının ardından cinayet olma ihtimali her geçen gün artarkan, Ümitcan Uygun son söz olarak "Böyle olmaması gerekiyordu" yazarak il dışına kaçtı. Ümitcan Uygun nerede, kimler tarafındna saklanıyor merak ediliyor. Ancak bu görüntülere yürek dayanmıyor.



Aleyna Çakır'a ne oldu? İntihar mı etti öldürüldü mü?



4 Haziran'da Ankara'da intihar etti denilen Aleyna Çakır'ın birlikte olduğu erkek tarafından defalarca şiddet gördüğü, hatta baygın halde videolarının paylaşıldığı tespit edildi. Onlardan ikisi yürek dayanmıyor.



Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'ı döve döve bayılttığı görüntüler!



Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!


Çaresiz Aleyna Çakır saatlerce yardım çığlıkları!





2 Saat sonra açıklama yaptı!





2 saat sonra açıklamalar yapan Ümitcan uygun, Aleyna'ya yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım alkollüydüm. Ne olursa olsun böyle olmaması gerekiyordu" açıklaması yaparak sosyal medya hesabını kapattı.



Aleyna Çakır olayı ne? Gerçeği ne? 



Bugün sosyal medyada gündem olan olayda, Aleyna 4 Haziran'da Ümitcan Uygun tarafından şüpheli biçimde ölü bulundu, Aleyna'nın dövülerek bayıltıldığı bir video ve yardım istediği bir ses kaydı mevcut. Ölümüne intihar diyerek suçlu 1 saat ifadesinin ardından serbest bırakılarak Ankara dışına gittiği iddia ediliyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.