Başarılı oyuncu Özcan Deniz'in yeni dizisi sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Özcan Deniz ve son zamanların popüler oyuncusu İrem Helvacıoğlu paylaşıyor.

Başarılı oyuncu Özcan Deniz'in yeni dizisi sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Özcan Deniz ve son zamanların popüler oyuncusu İrem Helvacıoğlu paylaşıyor. Geçtiğimiz sene karadeniz dizisi olan Sen Anlat Karadeniz ile şöhreti yakalayan başarılı oyuncu şimdilerde yeni bir dizi projesine hazırlanıyor. Özcan Deniz ile başrollerini paylaşacakları dizinin çekimleri başladı hatta çekimler büyük bir ölçüde bitti.



Dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekleyenler dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Dizinin yeni sezonda izleyicisiyle buluşacağı yapılan açıklamalar arasında.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda City's Nişantaşı'nda objektiflere takılan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, sorulara cevap verdi. Pandemiden dolayı dizi çekimlerine geç başladıklarını söyledi. Covid-19 olduğu için çekimlerin yavaş ilerlediğini bu yüzden dizinin önümüzdeki sezon beğeniye sunulacağı söylendi.



İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz ile ilgili sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz ve dizi ile ilgili şu sözleri söyledi: "Özcan'la çekimlerde çok eğleniyoruz. Heyecanla dizinin yayın gününü bekliyoruz." dedi.