Işıl Reçber, sosyal medya hesabından eşi Rüştü Reçber'in corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Açıklamanın ardından birçok vatandaş Işıl Reçber kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Işıl Reçber, sosyal medya hesabından eşi Rüştü Reçber'in corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Açıklamanın ardından birçok vatandaş Işıl Reçber kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber kim?





IŞIL REÇBER KİMDİR?

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


Aslen Gaziantepli olan Işıl Reçber, 5 Ekim 1977 tarihinde dünyaya geldi. Gençlik yıllarını Antalya'da ailesiyle birlikte geçiren Işık Reçber, eşi eski kaleci Rüştü Reçber ile Antalya'da tanıştı.Dönemin Antalyaspor kalecisi Rüştü Reçber ile tanışan Işıl Reçber, moda konusunda kariyer yaptı. Rüştü Reçber ile tanıştıktan sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuğu var.



Moda dünyasının tanınan simalarından olan Işıl Reçber'in kendi adını taşıyan birçok koleksiyonu vardır. Reçber, bir dönem Patron adlı moda programında jüri üyeliği de yaptı.