İŞKUR’ dan yeni duyuru yapıldı! İsteyenler evden çalışarak 4 Bin TL Kazanabilecek! Emekliler, Öğrenciler, Ev Hanımları toplu iğne paketlemesi yaparak 4 Bin TL kazanabilecek. Sadece toplu iğne paketlemesi yaparak 4 Bin TL kazanabilirsiniz.

İŞKUR’ dan yeni duyuru yapıldı! İsteyenler evden çalışarak 4 Bin TL Kazanabilecek! Emekliler, Öğrenciler, Ev Hanımları toplu iğne paketlemesi yaparak 4 Bin TL kazanabilecek. Sadece toplu iğne paketlemesi yaparak 4 Bin TL kazanabilirsiniz. Peki nasıl başvurulur? İŞKUR evden 4 Bin TL kazanacağınız iş başvurusu!

2020 yılı başından itibaren dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını, Mart ayında ülkemize de erişmişti. Bu süreç yılın başından bu yana küresel çapta ciddi ekonomik sıkıntıların oluşmasına neden oldu. Sürecin uzaması ve henüz önünün de alınamaması, alınan önlemler derken, ekonomik dar boğaz giderek daha fazla büyüyor.

Bu süreçte evden çalışma ve çeşitli ek gelirle elde etme, eskisine göre çok daha büyük bir önem kazanmış durumda. Ekonomik sıkıntıların sürekli artması, daha zorlu yaşam koşullarını da beraberinde getiriyor. Bu sebeple herkes daha iyi ekonomik gelir elde edilecek işler arama, ek gelir elde edebilecekleri işler bulma konusunda bir arayışa girdi.

İŞKUR Yeni İş Olanaklarıyla En Güçlü Yardımcı


Salgınla birlikte yaşam standartlarında da değişiklikler olmaya başladı. Artık evden çalışmak, her geçen gün daha fazla gündeme yerleşen bir konu haline geldi. Salgının yayılmasını izolasyonun önemli olması ve işlerin evlerden de devam edebileceği deneyimi, bu alanda sürekli yeni fikirlerin hayata geçmesine sebep oluyor. Bu yeni yaşam koşullarında İŞKUR üzerine düşeni etkin bir şekilde gerçekleştiriyor. Evlerden ve hemen herkesin becerilerine göre yapabileceği çeşitli işler, önemli bir gelir kapısı haline gelmeye başladı. Türkiye’ nin her ilinde Toplu İğne Paketleme alanında evden çalışabilecek iş ilanları, İŞKUR tarafından duyurusu yapılan yeni bir istihdam alanı oldu. İŞKUR internet sitesinde, bu alandaki alımlarla ilgili gerekli tüm bilgiler sunuluyor. KPSS ya da mülakat gibi koşullar olmadan, herkesin başvurabileceği tolu iğne paketleme personeli istihdamı için, isteyen herkes başvuru yapabiliyor.

İŞKUR Toplu İğne Paketleme Personeli İstihdamı Alım Başvurusu Nasıl yapılıyor?


Bu yeni istihdam alanına başvurabilmek için, başvuru adımlarını izlemeniz gerekiyor. Bunun için İŞKUR resmi internet sitesi üzerinde bulunan başvuru adımlarını takip etmeniz yeterli oluyor. Toplu İğne Paketleme işi için yapılacak başvurular için, özel bir link sitede yer alıyor.

Başvuru Koşulları ve Aranan Şartlar


Başvuru şartları;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

18 Yaşını doldurmuş olmak,

Mesleki alanda eğitim sertifikası sahibi olmak,

İŞKUR’ da işsiz olarak kaydının bulunması,

En Az İlkokul seviyesinden mezun olmak,

Okuma ve yazma bilmek

Çalışma yaşamını engelleyecek zihinsel ya da fiziksel engele sahip olmama,

Askerlik engelinin bulunmaması,

Adli sicil kaydının temiz olması şartları aranıyor.

İŞKUR Toplu İğne Paketleme Personeli Alanında Hangi İllerde Personel Alımı Yapılacak


Alımlar ihtiyaca göre sürekli olarak artıyor. Bu konuda ki ilanlar yine İŞKUR resmi web sitesinde sürekli güncelleniyor. Bu kapsam da bazı şehirlerde sürekli olarak alım miktarları değişiyor.

Bursa ilin de 3 İşçi alımı yapılacak

Bursa ilinde 1 işçi alımı yapılacak

Bursa ilinde 1 İşçi alımı yapılacak

Bursa ilinde 1 İşçi alımı yapılacak

İstanbul ilinde 5 İşçi alımı yapılacak

Gaziantep ilinde 6 İşçi alımı yapılacak

Gaziantep ilinde 2 İşçi alımı yapılacak

İstanbul ilinde 5 İşçi alımı yapılacak

İstanbul ilinde 1 İşçi alımı yapılacak

Tekirdağ ilinde 1 İşçi alımı yapılacak

İstanbul ilinde 5 İşçi alımı yapılacak

İstanbul ilinde 3 İşçi alımı yapılacak

Kastamonu ilinde 3 İşçi alımı yapılacak

Ankara ilinde 3 İşçi alımı yapılacak

Sivas ilinde 6 İşçi alımı yapılacak

Gaziantep ilinde 5 İşçi alımı yapılacak

Gaziantep ilinde 2 İşçi alımı yapılacak