İstanbul'da Rüzgar etkili oluyor. 26 Eylül'de başlayan ve 27 Eylül'de devam eden Rüzgar depremin habericisi mi yorumları yapıyor.

İstanbul'da Rüzgar etkili oluyor. 26 Eylül'de başlayan ve 27 Eylül'de devam eden Rüzgar depremin habericisi mi yorumları yapıyor. Tarihte görülmemiş derecede sert esen rüzgar var ama hava oldukça sıcak. Kimileri bu depremin habercisi derken kimileri mevsim geçişi diyor.



İstanbul'da Rüzgar etkisini dindirmiyor!

Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!


İstanbul'da 26 Eylül cumartesi başlayan ve 27 Eylül Pazar gecesi devam eden Rüzgar, bazı vatandaşlar tarafından korkuya sebep verdi. Özellikle aşırı esen Rüzgar sonrası bir de sıcak havadan duramayacak dereceye gelen vatandaşlar korkuyor. Peki Sıcak Rüzgar deprem habercisi mi? Sıcak havada Rüzgar eserse deprem olur mu?



Köpeklerde havlıyor!



27 Eylül 2020 Pazar gecesi hem Rüzgar, hem sıcak hava hemde köpek havlaması vatandaşlarda paniğe neden oldu. Ancak ne sert esen Rüzgar, ne sıcak hava nede köpek havlaması tam olarak deprem habercisi diyemeyiz. Rüzgar sebebiyle köpeklerde korkuyor ve bu sebeple havlıyor olabilir.



Deprem değil yağışlı hava geliyor!





Gece yarısı tüm vatandaşlarımızı rahatlatan haberi verelim. Trakya'da görülen sağanak yağmur geçişi İstanbul'a doğru yola çıktı. Görüntüde gördüğünüz şekilde şimşek, yıldırım ve gök gürültüsü ile patlaya patlaya İstanbul Avrupa yakasına giriş yapıp, Anadolu yakasına kadar geçişler olacak. Rüzgar sebebiyle sele karşı uzmanlar uyarıyor.



Daha öncede uzmanların söylediği Deprem'i kimse bilemez, bazı uzmanlar 1 Ekim'e kadar deprem bekliyor İstanbul'da ancak rüzgar onun göstergesi deği!