İstanbul'da ulaşıma zam geldi mi? İstanbul'da Yüzde 35 zam mı geldi. Otobüs, Metro, Metrobüs yüzde 35 zamlandı mı? Son Dakika İstanbul'da zam haberi herkesi şok etti.

İstanbul'da ulaşıma zam geldi mi? İstanbul'da Yüzde 35 zam mı geldi. Otobüs, Metro, Metrobüs yüzde 35 zamlandı mı? Son Dakika İstanbul'da zam haberi herkesi şok etti. Ancak İstanbul'da otobüs, Metro ve Metrobüs zam kararı onaylandı gibi görünüyor. İşte son yaşanan gelişmeler.



İstanbul'da ulaşıma yüzde 35 zam geldi! İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar odası Birliği, ulaşıma %35 zam yapılması kararı alındığını duyurdu! İstanbul'da ulaşıma yüzde 35'lik zam yürürlüğe girdi mi? Ne zamandan itibaren geçerli olacak? İstanbul'da ulaşıma flaş %35 zam geldi! Detayları bu haberimizde sizler için hazırladık...



İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, 7 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen UKOME toplantısında ulaşıma %35 zam yapılması kararı alındığını duyurdu! İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Afet Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen UKOME toplantısında en kısa mesafe ulaşım ücretleri zamlandı. Daha önce 2,60 TL olan kısa mesafe ücreti, alınan kararla %35'lik zamla 3,50 TL'ye yükseltildi.



İstanbul'da Ulaşıma %35 Zam! 3 Yıldır Zam Yapılmıyordu



UKOME toplantısında alınan %35'lik zam kararı hakkında görüş sunan esnaf temsilcileri, son 3 yıldır İstanbul'da ulaşıma herhangi bir zam yapılmadığını ve bu durumun sürdürülemez olduğunu söyleyerek %35 zam için talepte bulundu. Toplantıda oy çokluğu ile alınan karar çerçevesinde İstanbul'da ulaşım %35 zamlanmış oldu.



Ulaşımda %35 Zam Yürürlüğe Girdi mi? Ne Zamandan itibaren Geçerli Olacak?

Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır? Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır?


İstanbul'da ulaşıma getirilen %35'lik zammın yürürlüğe girip girmediği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Şuan %35'lik zam yürürlüğe girmedi. İBB'de ilgili yetkili mercilerin onayının ardından zammın yürürlüğe girmesi bekleniyor. İBB Beyaz Masa ise zamla ilgili bir gelişme bulunmadığını aktarıyor. 



Zammın yürürlüğe ne zaman gireceği şuan için bilinmiyor. %35'lik zamdan geri adım atılıp atılmayacağı da şuan için netlik kazanmış değil.