Son Dakika İstanbul'da yaşayanlar dikkat. İstanbul'da yaşayanlar için ilave tedbirler geliyor.

Son Dakika İstanbul'da yaşayanlar dikkat. İstanbul'da yaşayanlar için ilave tedbirler geliyor. İlk olarak bugün ilan365.net kullanıcılara 18 yaş altı Sokağa Çıkma Yasağını duyurmuştuk. Şu anda Sokağa Çıkma Yasağıyla ilgili son dakika gelişmesini sizlere aktarıyoruz. Valilikte resmi olarak duyurdu.

Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor! Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor!


İstanbullular Dikkat! İlave tedbirler geliyor!



Son Dakika İstanbul Valiliği ilave tedbir kararını yarın açıklayacak. Vali Ali Yerlikaya "İstanbul içi hareketliliği en aza indirmek ve sosyal izolasyonu artırmak için, ilave tedbirleri değerlendirmek üzere İl Pandemi Kurulu'muz yarın 15.30’da Video Konferans yöntemiyle toplanacaktır" açıklaması yaptı.



Peki Karar ne olacak?



İstanbul için Sokağa Çıkma Yasağı geliyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için Pazartesi günü Sokağa Çıkma Yasağı gelecek gibi duruyor. Haftasonu herkes söz dinlense de hafta içi Tarihin en yoğun günlerinden biri yaşandı. Bu sebeple İstanbul için Sokağa Çıkma Yasağı kaçınılmaz oldu. İstanbul'da son kararı yine Recep Tayyip Erdoğan duyuracak ancak hem Sağlık Bakanlığı, hem Belediye hem Valilik Sokağa Çıkma Yasağının şart olduğunu duyuracak. 



Belli Saatlerde Kesin uygulanacak!



Pazartesi günü ilk olarak Sabah 8-10 arasında ve akşam 4-6 arasında İşe Gidiş ve İşe Dönüş olabilir. Masada şu anda sadece işe gitmek için Sokağa Çıkma Yasağı geleceği aldığımız bilgiler doğrultusunda. Hafta Sonu ise çok kısa bir süre Sokağa Çıkma uygulanacak geri kalan saatlerde Sokağa Çıkılmayacak.