Son Dakika İstanbul Valiliğinden yeni açıklama. İstanbul Valiliği bugün 17:00 itibariyle Deniz Otobüsü, Feribot seferleri durdurulacağını açıkladı.

Son Dakika İstanbul Valiliğinden yeni açıklama. İstanbul Valiliği bugün 17:00 itibariyle Deniz Otobüsü, Feribot seferleri durdurulacağını açıkladı. 17:00'den itibaren durdurulacak Deniz Otobüsü ve Feribot seferleri ne zaman tekrar aktif olacağı duyurulmadı.



İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Son Dakika Duyuru!



İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yolcu taşımacılığı yapılan deniz otobüsü, feribot seferlerin bugün 17.00’den itibaren durdurulmasına karar verildiğini açıkladı. Vali Yerlikaya yük taşımacılığının ise süreceğini belirtti.



Gece Başlasın İsteği!

Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


Ancak haberin bugün verilmesi vatandaşı kızdırdı. Şu an itibariyle Deniz otobüsü ve feribot seferleri durduruldu. Ancak Avrupa Yakasındna Anadolu Yakasına, Anadolu Yakasından Avrupa Yakasına giden, evine dönmeye çalışan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Ancak Vali Yerlikaya olağanüstü bir durum sebebiyle acil olarak kapattıklarını belirtti.



Bugün Deniz Otobüsü ve Feribotları çalışmayı tamamen durdu.