İstanbul ve Ankara'da peş peşe depremler. 27 Ocak 2020 Pazartesi günü İstanbul'da deprem meydana geldi.

İstanbul ve Ankara'da peş peşe depremler. 27 Ocak 2020 Pazartesi günü İstanbul'da deprem meydana geldi. İstanbul depremi sonrası Ankara'da bir deprem daha oldu. Ankara depremi sonrası oldukça korku yaşanıyor. Elazığ, Manisa ve Malatya sonrası İstanbul ve Ankara'da depremler neden oluyor.



İstanbul sallandı!



İstanbul'da 12:33'de 3.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Şile Sofular deprem bölgesinde meydana gelen deprem 3.1 şiddetindeydi. Bu deprem pek hissedilmedi ancak İstanbul olduğunu için korkuttu. Ancak asıl deprem Ankara'da meydana geldi. Ankara sallanmaz derken peş peşe depremler oldu.,

Son Dakika! Resmi gazetede açıklandı! Emekliye 11000 TL ödeme olacak! Son Dakika! Resmi gazetede açıklandı! Emekliye 11000 TL ödeme olacak!


Ankara'da Deprem! 27 Ocak Son depremler!



Ankara'da son dakika deprem! Ankara'da 13:51'de 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi. 4'e yakın deprem sonrası hemen 3.3 şiddetinde 14:00'de deprem meydana geldi. Türkyiye depre bölgesine mi gidiyor? Türkiye'de neden bu kadar deprem oluyor?



27 Ocak 2020 Son depremler!





Ankara'da deprem durmuyor. Hatta ikinci deprem Kozayağı oldu. Ankara'da 20 dakika 3.8, 3.3, 2.0 ve 2.6 şiddetin deprem meydana geldi. Ankara depremi artçı mı öncü mü uzmanlar bunu araştırıyor. Ankara'da deprem olmaz derken hangi fay Ankara'ya geldi, Ankara'da neden deprem oluyor detaylı bir şekilde sizlere araştıracağız.



Manisa, Elazığ, Malatya, İstanbul ve Ankara depremleri çok alakasız faylar. Ancak Ankara Depremleri öncü olması mümkün gibi görünüyor.