Star TV ekranlarında yayınlanacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak İyi Günde Kötü Günde dizisi tanıtımı büyük ses getirdi.

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak İyi Günde Kötü Günde dizisi tanıtımı büyük ses getirdi. İyi Günde Kötü Günde'nin ilk tanıtımında Elçin Sangu ve Ozan Dolunay'ın uyumu sosyal medyayı salladı. Peki Star TV İyi Günde Kötü Günde ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak



Yakında Star TV ekranlarında başlayacak olan, başrollerini Elçin Sangu ve Ozan Dolunay'ın paylaştığı O3 Medya imzalı İyi Günde Kötü Günde dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Yönetmenliğini Barış Erçetin'nin üstlendiği senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil'in birlikte kaleme aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi şimdiden büyük ilgi çekti.



İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu ve oyuncuları



İyi Günde Kötü Günde dizisinde, nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla'nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak. Başrollerini Elçin Sangu, Yasemin Kay Allen ve Mehmet Ozan Dolunay’ın paylaştığı dizide, Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, gibi usta isimlerin yanı sıra Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi ünlü isimler de yer alıyor.



Garanti BBVA'dan Acil Nakit Yardımı: Faizsiz Kredi ve Taksitli Avans Fırsatı! Garanti BBVA'dan Acil Nakit Yardımı: Faizsiz Kredi ve Taksitli Avans Fırsatı!


İyi Günde Kötü Günde ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak



Çekimleri tüm hızıyla devam eden İyi Günde Kötü Günde dizisinin yayın tarihi net bir bilgi yok. Ancak hemen hemen her dizi gibi İyi Günde Kötü Günde de eylül ayının ikinci haftasında izleyici karşısına çıkacaktır. Öte yandan İyi Günde Kötü Günde hangi gün yayınlanacak sorusu da çok merak ediliyor.



Ancak konuyla ilgili Star TV'den henüz bir açıklama gelmedi. Dizinin yayın günü belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız...