İyi Günde Kötü Günde oyuncuları kim? İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu ne? Dizi seti nerede çok merak edildi. Star TV'nin iddialı yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde bu akşam başlıyor.

İyi Günde Kötü Günde oyuncuları kim? İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu ne? Dizi seti nerede çok merak edildi. Star TV'nin iddialı yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelecek olan İyi Günde Kötü Günde bundan sonra cumartesi akşamlarının iddialı yapımlarından biri olacak. Peki İyi Günde Kötü Günde oyuncuları kimler, konusu ne? İyi Günde Kötü Günde nerede çekiliyor? Dizi seti İstanbul'un hangi ilçesinde





İyi Günde Kötü Günde oyuncuları ve konusu

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’nın paylaştığı ‘İyi Günde Kötü Günde’nin oyuncu kadrosu netleşti. İyi Günde Kötü Günde dizisinde üçlüye kadroda Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Ali Yağcı, Sinan Albayrak, Hande Yılmaz, Deniz Işın, Turgay Erdoğan eşlik edecek.



Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir.



İyi Günde Kötü Günde nerede çekiliyor?



İyi Günde Kötü Günde dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilecek. Hikaye gereği birçok lüks mekan vs gibi yerlerin kullanılacağı dizinin bazı sahneleri de Rumeli Hisarı'nın sahilinde çekilecek.