Türkiye Melisa'ya ağlıyor. Twitter'da gün gece son gecem olacak diyerek intihar eden Melisa tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda! SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda!

Türkiye Melisa'ya ağlıyor. Twitter'da gün gece son gecem olacak diyerek intihar eden Melisa tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. İzmir'de Astsubay babasının sürekli intihar et diyerek intihara sürüklediği Melisa km? Neden öldü? Astsubay babası adı ne? Emekli astsubay kızını neden intihara sürekledi.



Türkiye Melisa'ya ağlıyor!



K-pop hayranlığı nedeniyle babasının sürekli intihar et dediği Melisa, babasının beylik tabancasıyla hayata gözlerini yumdu. Babasının sürekli olarak psikolojik ve fiziksel olarak şiddet gösterdiğini twitter'a yazan Melisa'nın ölümüne sebep olan nedenler merak ediliyor.



Tetiği çektim!





Melisa Twitter üzerinden yazdığı Tetiği çektim sözleri kahretti. Onun öncesinde bu gecenin son gece olacağını söyleren 15 yaşındaki çocuk yaşama gözlerini yumdu.



Astsubay babası eve ip almış! Kendisi As!





Melisa, intihar etmeden hemen önce "Babam beni intihara teşvik etmek için eve halat almış odaya koymuş. Poşetten de çıkarmış, Bu ne diyorum hiç diyor intahar etmek istiyorsanız diye aldım diyor" sözleri herkesi kahretti.



Son sözleri yürekleri dağladı! Babam ölürsem de..









Melisa son sözlerinde, "Hayatımda hiç silah kullanmadım ben, nasıl yapacağımı bilmiyorum, umarım çok canım acımaz bilmiyorum. bilmiyorum. bir gün bu günün geleceğini biliyordum, asla yaşlanamayacağımı biliyordum. Sadece korkuyorum korkuyorum. düşünmeyeceğim normal bir gece, sakinim. Bu gece ölürsem ve babam benden nefret ettiği için peşimden gelirse ne yapacağım? Bu dünyada beni koruyamayan tanrı onun yanına gittiğimde beni babamdan korur mu yoksa orada da çok acı çeker miyim? Yoongi korkuyorum, ölmekten çok babamdan korkuyorum, neden bunları yaşıyorum. Ya çalışırsın, ya valizini toplayıp gidersin ya da seni öldürürm. Anladın mı? Aklımdan çıkmıyor, Yoongi aklımdan çıkmıyor. Bir kez olsun kendim için bir şey yapacağım. Bir kez olsun ailemden korkmayacağım. Ellerim titriyor" diyerek tetiği çekerek intihar ediyor.



İzmir Melisa'nın babası kim? ÖZAY KILIÇ kimdir?



İzmir'de Melisa'nın yaşı tüm Türkiye'de intiharın aydınlatılması için kampanyalar başlatıldı. Melisa'nın babası merak ediliyordu ve ortaya çıktı. Melisa'nın babası emekli asker Özay Kılıç. Peki Özay Kılıç suçlu mu Türkiye bunu konuşuyor.



İntiharın ardından Melisa'nın Twitter, Melisa'nın instagram adresinden babası Özay Kılıç'a lanet okunuyor.