Son Dakika İzmir depremi sonrası artçı deprem beklentisi belli oldu. İzmir'de 6.

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!
Son Dakika İzmir depremi sonrası artçı deprem beklentisi belli oldu. İzmir'de 6.5 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası bir çok artçı deprem meydana geldi. Ancak deprem uzmanları İzmir'de meydana gelen deprem sonrası 5.0'dan büyük bir artçı deprem beklendiği ve evlere girilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

Depremin doğasında var! Artçı 5.0 üstünde olacak!

Deprem uzmanları İzmir depremi sonrası peş peşe açıklamalarda bulundu. Bunun ilk açıklaması meydana gelecek artçı deprem. İzmir için artçı deprem şiddeti 5.0'dan büyük olması bekleniyor. 5 şiddetinden büyük bir artçı deprem meydana geleceğini açıklayan uzmanlar "Hasarlı binalara kesinlikle girilmemesi konusunda" uyardı!

Tsunami beklenmiyor! Deniz suyu taşması ve çekilmesi sorun değil!

İzmir ve çevresinde görülen deniz suyu taşması yada deniz suyunun çekilmesi gayet normal olduğunu açıklayan deprem uzmanı "O bölgede ciddi Tsunami dalgası oluşamaz" diyerek İzmir'de hem bir çok adanın olduğu hemde 6.5 şiddetinde depremde Tsunamı oluşmayacağı biraz vatandaşı rahatlattı.

AFAD'DAN Uyarılar var!

İzmir açıklarında meydana gelen deprem sonrası bölgedeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerekmektedir.

Mobil hat meşgul etmeyin!



Tunç Soyer: 20'den fazla yıkılan bina var!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var

Çevre ve Şehircilik bakanı enkaz altında vatandaşlarımız var!

İzmir depremi sonrası bir açıklama da Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan geldi. Kurum En kaz altında vatandaşlarımız olduğunu açıkladı.

AKUT'TAN AÇIKLAMA VAR!

AKUT İzmir Ekip Lideri Ramazan Ergut: İzmir bölgesinde olan vatandaşlarımızdan ilk ve tek ricamız, özel araçları ile yollara çıkmasınlar. Araçlarını bıraksınlar, güvenli toplanma alanlarına gitsinler. Trafik, ekiplerimizi engellemektedir. "İZMİR’DEKİ VATANDAŞLARIMIZA DUYURULUR" dedi.