Son Dakika Şiddetli deprem. Son Dakika İzmir'de 6.

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!
Son Dakika Şiddetli deprem. Son Dakika İzmir'de 6.5 şiddetinde deprem meydana geldi. İzmir'de meydana gelen deprem İstanbul, İzmir, Balıkesir, Bursa ve Manisa'da hissedildi. Hem Afad hem Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini duyurdu.

Son dakika İzmir'de 6.5 şiddetinde deprem!

Son Dakika İzmir'de deprem! İzmir Seferihisar açıklarında 6.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bursa, Balıkesir, İzmir, Manisa ve Bursa'dan da hissedildi.

Uzmanlar bildi!

Bu hafta içerisinde şiddetli bir deprem olacağını açıklayan uzmanlar İzmir depremi resmen bilmiş oldu. Deprem de ölü ve yaralı var mı can kaybı var mı merak ediliyor.

Depremin şiddetini AFAD ve Kandilli Rasathanesi 6.5 İzmir açıklaarı olarak açıklarken yabancı kaynaklar Yunanistan 7.1 olarak duyurdu.

AVRUPA DEPREMİ GÜNCELLEDİ!

İstanbul, İzmir ve Bursa dahil olmak üzere Ege ve Marmara bölgesinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Avrupa Sismoloji Merkezi'nde yer alan bilgiye göre 6,5 büyüklüğündeki depremin merkez üssü İzmir Karabağlar olduğunu açıkladı.