İzmir'de bugün yaşanan 6. 9 şiddetindeki deprem nedeniyle 17 kişinin öldüğü ve 709 vatandaşın yaralandığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor! Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor!
İzmir'de bugün yaşanan 6.9 şiddetindeki deprem nedeniyle 17 kişinin öldüğü ve 709 vatandaşın yaralandığı bildirildi. Son dakika verisine göre 17 vatandaşın öldüğü doğrulanırken, 709 yaralının ise hastanelerde tedavi altında tutulduğu bildirildi. Coronavirüs nedeniyle çok sayıda kısıtlamaların uygulandığı hastanelerde ani yoğunluklar yaşandığı bilinirken, özellikle de bazı hastanelerde acil ameliyatların sürdüğü belirtildi.

Coronavirüs Cezaları Mecburen Uygulanmıyor


Çok sayıda vatandaş coronavirüs uyarılarına bu dakikalarda deprem nedeniyle dikkat edemezken, herhangi bir ceza işleminin uygulanmadığı, vatandaşların gerekli önlemlere dikkat etmelerinin panik ve telaşla mümkün olmadığı belirtildi.

Hastane acillerinde çok ciddi hasta yoğunluğunun olabileceği uyarılarına karşı vatandaşların özellikle acil olmayan hastalıklar için hastanelere başvuruda bulunmaması uyarıları yapılıyor. Şehrin dört bir yanındaki hastanelerin yaralılara müdahale ettiği biliniyor.