Süper Lig'in başlamasıyla ve transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray'da transfer bombaları üst üste patlıyor. Sarı kırmızılı ekipte Belhanda gitti, Pastore geldi.

Süper Lig'in başlamasıyla ve transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray'da transfer bombaları üst üste patlıyor. Sarı kırmızılı ekipte Belhanda gitti, Pastore geldi. Roma ve Galatasaray kulübü yetkilileri şu anda Pastore transfer için her konuda anlaştı. Pastore Galatasaray'a imzayı attı.



Galatasaray'da 24 saatte değişiklikler!



Sarı kırmızılı ekip transfer döneminin en hızlı saatlerini yaşıyor. Okay Yokuşlu'yu menajeri İspanya'dan alıp getirmek için yola çıktığı anda İtalya'da Pastore imza attı haberi geldi. Galatasaray'da gündüz saatlerinde Belhanda takımdan ayrıldı. Belhanda bonservisini alacaklarına karşılık alarak Suudi Arabistan'a gitme kararı Galatasaray kulübünü harekete geçirdi. Galatasaray Roma'nın dünyaca ünlü arjantinli yıldız ismi Javier Pastore renklerine bağladı!

Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK! Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK!


Javier Pastore Galatasaray'da



Javier Matias Pastore, 1989 doğumlu. 31 yaşında yıldız isim Roma formayı giyiyor. Daha önce Beşiktaş'la adı anılan Pastore Galatasaray her konuda anlaştı. Geçtiğimiz sezon 11 maçta forma giyen ve takımdan gitmek isteyen Pastore için Roma, bedelsiz olarak Pastore'yi gönderme kararı aldı. Roma 4 milyon Euro maaşına karşılık Pastore bonservisi Galatasaray'a verdi. Daha önce PSG forması da giyen yıldız isim yeni sezonda 10 numaralı formasıyla Galatasaray forması giyecek.



Pastore'nin salı günü İstanbul'da olacağı öğrenildi.