Son yılların popüler müzik gruplarından olan Yüz Yüzeyken Konuşuruz'un solisti dün evlendiğini duyurdu. Boşnak bir süredir birlikte olduğu festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde düyaevine girdi.

Son yılların popüler müzik gruplarından olan Yüz Yüzeyken Konuşuruz'un solisti dün evlendiğini duyurdu. Boşnak bir süredir birlikte olduğu festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde düyaevine girdi. Sürpriz nikahtan dolayı Kaan Boşnak, Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Bugün de ünlü müzisyenin ifşa mesajları olduğu iddia edilen yazışmalar ortaya çıktı. Hal böyle olunca Kaan Boşnak kimdir? Nereli? çok merak edildi.



Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Kaan Boşnak kimdir? Kaç yaşında



Sabahattin Kaan Boşnak 4 Eylül 1992'de dünyaya gelmiştir. Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun vokali ve gitaristi olması ile tanınan müzisyen, müzisyenliğinin yanı sıra edebiyat yönünü de oldukça geliştirmiştir. Boşnak, daha lise yıllarında Genç Praksis dergisini çıkarmıştır. Marmara Üniversitesi Edebiyat Bölümü öğrencisi olan Boşnak, 3 Maymun isimli grubu kurmuş ve vokallik yapmış fakat sonradan grup dağılmıştır. Boşnak, müzik kariyerinde Nick Cave, Erkin Koray, Kesmeşeker ve Cemiyette Pişiyorum'dan etkilenmiştir.



Bağımsız rock türünde müzik yapan Kaan Boşnak, 2011 yılında Engin Sevik ile beraber kurduğu Yüzyüzeyken Konuşuruz grubuyla başlarda yayınladığı videolar ile dinleyicilerinden beğeni topladı. 2013 yılında ilk albümleri 'Evdekilere Selam' sayesinde daha geniş kitlelere ulaştılar. İlerleyen zamanda sırasıyla Can Tunaboylu, Can Kalyoncu ve Baran Ökmen'in de katılımıyla grup son haline ulaştı. 2014 yılında Otoban Sıcağı ve 2018 yılında Akustik Travma albümleriyle popülariteleri de hızla arttı. Bunun yanı sıra Ne Farkeder, Canavar, Sandal, Boş Gemiler ve 2020 yılında New York Red Bull Müzik Stüdyoları'nda analog kaydettikleri Kazılı Kuyum teklilerini dinleyiciye sundular.