Yeşilçam’ın en önemli yıldızlarından Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar nişanlandı. Sansasyonel ilişkileri ile magazin basınında sık sık yer bulan Aslışah Alkoçlar, nihayet aradığı aşkı buldu.

Yeşilçam’ın en önemli yıldızlarından Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar nişanlandı. Sansasyonel ilişkileri ile magazin basınında sık sık yer bulan Aslışah Alkoçlar, nihayet aradığı aşkı buldu. Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişkiyi ‘’evliliğe gidiyordu’’ gerekçesiyle sona erdiren sosyetik güzel, Kaan Demirağ ile nişanlandı. Bir süredir ilişki yaşayan Kaan Demirağ ve Aslışah Alkoçlar çifti, aile arasında düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attı. Aslışah Alkoçlar nişan töreninde Özgür Mansur imzalı bir gece elbisesi giydi.

Birbirine çok yakıştırılan çiftin nişanına dair detaylar mutluluğu aile üyeleri tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Kaan Demirağ’ın adı da magazin basınındaki yerini aldı. HD Grup’un lideri konumunda bulunan Kaan Demirağ, 37 yaşındadır. Burger House,Tadım Pizza, HD İskender, HD Döner ve Pidem gibi önemli restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran HD Grup’un Genel Başkanı olan Kaan Demirağ, köklü bir aileye mensuptur. Sporla yakından ilgilenen genç iş adamı, düzgün fiziğiyle dikkat çekmektedir. Kaan Demirağ ilk evliliğini Nur Atan ile gerçekleştirmiştir.

Eski eşi Nur Atan’a evlilik teklifinde bulunurken uçaktan paraşütle atlayan Kaan Demirağ, bu sefer sessiz sakin bir teklifte bulundu. Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların yöneticisi olan Kaan Demirağ, yeni nişanlısı Aslışah Alkoçlar’ın aşçılık eğitimi almasını da destekledi. Kaan Demirağ ve Aslışah Alkoçlar’ın düğün tarihi ise henüz netlik kazanmadı. Pandemi sürecinin sona ermesini bekleyen genç çift düğünlerini İstanbul’da yapmayı planlıyor. Şimdiden gelinlik arayışı içerisine giren Aslışah Alkoçlar’ın modacılarla görüştüğü öğrenildi.