Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın son dakika istifa açıklaması Türkiye gündemine oturdu! Bakanlık görevinden istifa ettiğini şahsi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Berat Albayrak, sağlık sorunları nedeniyle zamanını eşine, annesine,

İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün! İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün!
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın son dakika istifa açıklaması Türkiye gündemine oturdu! Bakanlık görevinden istifa ettiğini şahsi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Berat Albayrak, sağlık sorunları nedeniyle zamanını eşine, annesine, babasına ve çocuklarına ayırmak istediğini belirtti. Berat Albayrak'ın istifasının ardından Ankara kulisleri de hareketlendi. Hatta öyle ki Fatih Altaylı, Ankara kulislerinde kabine değişikliği iddialarının dolaştığını yazdı! 9 Kasım Pazartesi günü Kabine değişikliği olacak mı? Kabinede hangi isimler görevden alınacak, yerlerine kimler getirilecek?

Kabine Değişikliği İddiası! Sosyal Medyada Dolaşan Yeni Kabine Listesi Doğru mu?

9 Kasım Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinede revizyona gideceği ve yeni kabineyi açıklayacağına dair bir takım iddialar sosyal medya mecralarında hızla dolaşmaya başladı. Hatta öyle ki yeni kabine listesi olduğu iddia edilen "Cumhurbaşkanı Kararı" şeklinde bilgilerin sızdığı şeklinde kaynağı belli olmayan kabine listeleri de paylaşıldı. Bu paylaşımların kaynakları kesin bir şekilde doğrulanamazken yeni kabinede Berat Albayrak, Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu gibi isimlerin Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığına getirildiği, Adalet Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Turizm Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı da dahil pek çok bakanlıkta yeni görevlendirmelerin olduğu iddiaları yer aldı. Şuan için doğrulanamayan bu belge sosyal medyada elden ele dolaşmaya devam ediyor.

Berat Albayrak İstifa Etti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifası kulisleri hareketlendirdi. Barış Yarkadaş, Fatih Tezcan ve pek çok gazeteci istifanın ardından sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla yeni istifaların da gelebileceği ve kabinede revizyona gidilebileceği yönünde mesajlar paylaştı. 9 Kasım Pazartesi günü itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor.