Fox ekranlarında her salı akşamı yayınlanan Kadın dizisinin başrollerini Özge Özpirinçci, Seray Kaya ve Feyyaz Duman paylaşıyor. Bahar ve iki çocuğunun dramının anlatıldığı dizinin her bölüm bizleri hem güldürüyor, hem heyecanlandırıyor hem de ağlatıyor.

Fox ekranlarında her salı akşamı yayınlanan Kadın dizisinin başrollerini Özge Özpirinçci, Seray Kaya ve Feyyaz Duman paylaşıyor. Bahar ve iki çocuğunun dramının anlatıldığı dizinin her bölüm bizleri hem güldürüyor, hem heyecanlandırıyor hem de ağlatıyor. Muhteşem bir uyarlama dizisi olan Kadın yılbaşı akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek mi?



Kadın dizisini izleyen, takip eden herkes Kadın 31 Aralık yeni bölüm var mı yok mu? sorusuna yanıt arıyor. Yılbaşı akşamında tüm kanallar özel programlarıyla ekranlara gelecek. Bu nedenle Fox Tv’de 31 aralık Salı günü kendi özel yayın akışını belirleyecek. Diğer taraftan yılbaşı haftası tüm diziler tatile girmektedir. Kadın dizisi de tüm dizi ekibi ile iki haftalık tatile giriyor. Peki Kadın yılbaşı akşamı yayınlanacak mı?





KADIN DİZİSİ VAR MI YOK MU? 31 ARALIK

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek!  Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek! 


31 Aralık Salı günü Kadın dizisi yayınlanmayacak. Fox ekranlarında yılbaşı akşamı yeni yıla özel bir eğlence programı yayınlanacak. Dizi severler yani bölümü merakla beklerken Kadın yeni bölüm ne zaman? çok merak ediliyor. Kadın dizisinin 31 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 78. bölümü, 14 ocak Salı günü ekranlara gelecek.



Kanallar reklam anlaşması yaptığı için diziler bu yıl iki haftalık ara verme konusunda mutabakata vardılar.