Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın ailesinden birkaç kişi ile birlikte corona virüsüne yakalandığı açıklandı. Yapılan açıklamada Topbaş'a yapılan coronavirüs testinin pozitif çıktığı, test sonucundan hemen sonra karantinaya alındığı ve tedavi sürecinin baş

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın ailesinden birkaç kişi ile birlikte corona virüsüne yakalandığı açıklandı. Yapılan açıklamada Topbaş'a yapılan coronavirüs testinin pozitif çıktığı, test sonucundan hemen sonra karantinaya alındığı ve tedavi sürecinin başlatıldığı açıklandı.

Özel Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören 75 yaşındaki Topbaş'ın 'riskli yaş grubu' içerisinde olduğu belirtildi.

Topbaş'ın eşi ve çocuklarından 1 tanesi hariç tüm ailesinin coronavirüs olduğu belirtilirken aileye corona virüsünün nasıl ve kimlerden geçtiği konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Yakın zamanda birçok siyasetçi corona virüsüne yakalanmıştı. Topbaş'ın tedavisinin ne kadar süreceği hakkında doktorları henüz açıklama yapmazken kısa süre içerisinde tedavisinin tamamlanması ve ardından taburcu edilmesi bekleniyor. Topbaş'ın ailesinin ise hastanede mi yoksa evde mi tedavi gördüğü açıklanmadı.