Yeni bir tweet ile 115. 500 takipçisine seslenen Kaleo, önde gelen kripto varlığı Bitcoin’in günde 10.

Yeni bir tweet ile 115.500 takipçisine seslenen Kaleo, önde gelen kripto varlığı Bitcoin’in günde 10.000 dolarlık devasa bir mum basmasının sadece bir zaman meselesi olduğunu söylüyor.

Bitcoin için dikkat çekici yükseliş beklentisinin kaynağını açıklarken, Bitcoin için uzun vadeli fiyat hedefini ortaya çıkartacağını söylüyor. Bitcoin ünlü kripto analiste göre, Bitcoin mevcut fiyat hareketi bize aralık 2020 yılındaki 20.000 $ üzerindeki hareketini hatırlatıyor diyor.

Kaleo son tweet’in de

"20.000 $ 'ın üzerine çıkıp şu an bulunduğumuz yere kıyasla tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkın. Bu düşük oynaklıktan ötürü özlem duymaktan yararlanmıyorsanız, bunu başaramayacaksınız. "

Kaleo, Bitcoin arz tarafında bir krizin ortasında olduğu için iyimser bir çağrı yapıyor. Zincir içi analist Willy Woo, Bitcoin'in 200.000 $ 'ın çok ötesine geçeceğine ve kurumsal yatırımcılar benzeri görülmemiş bir BTC arz sıkıntısını ateşledikçe 2 milyon $' dan işlem yapacağına inanıyor .

Kazançlı altcoin çağrılarıyla büyük takipçilerini bir araya getiren tanınmış bir kripto stratejisti ve tüccar, Bitcoin'in 24 saatlik bir zaman dilimi içinde katlanarak değer artışı için olgun göründüğünü söylüyor.

"Bunu, tipik olarak insanların madeni paralarını speküle ettiği veya satın aldığı ve sattığı borsalardan para akışlarını takip ederek görebiliriz ve bunların bir kısmı spekülasyon için tahsis edilmiş bir envanterleri vardır. Bu envanterin eşi görülmemiş miktarda tükendiğini gördük.

Ayrıca yatırım araştırma şirketi Fundstrat, 2021 Bitcoin fiyat tahminini iki katından fazla artırıyor, ancak Ethereum'un en iyi kripto para birimini önemli ölçüde geride bırakacağına dair inancının olduğunu da söylemekte.

Fundstrat'ın önde gelen dijital varlık stratejisti David Grider, yatırım araştırma firmasının Bitcoin fiyat hedefini iki buçuk kat artırdığını söylüyor.

Fundstrat son kamuoyu bilgilendirmesin de;

"İki hafta önceki 2021 kripto görünüm raporumuzda, BTC'deki hedefimizi 40.000 $ 'dan 100.000 $' a yükselttik."

Fundstrat, güncellenmiş BTC hedefini etkileyen sayısız makro ve mikro ekonomik faktörden bahsediyor. Bunlardan bazıları kurumsal FOMO (kaçırma korkusu), zayıflayan bir dolara ilişkin kamuoyu beklentileri, varlığı çevreleyen daha fazla düzenleyici netlik ve genel olarak güçlü bir hisse senedi yükselişini içeriyor.

Grider, Fundstrat'ın yeni BTC hedefiyle ilgili Yahoo Finance ile yaptığı bir röportajda, şirketlerin neden Bitcoin ve Ethereum gibi kripto varlıklarına yatırım yapmaya devam edeceklerine ilişkin analizini genişletiyor ve sektöre verilen desteğin, enflasyona karşı bir korunma arzusundan daha fazlası tarafından motive edildiğine dikkat çekiyor.

Son kamuoyu duyurusun da ise;

“… Bu ağlar tarafından sağlanan çok sayıda fayda var ve bazı kurumsal iş modelleri için çok yıkıcı olabilir … Bu kripto varlıklarından bazılarına sahip olmak istemeniz için gerçek nedenler var… bir kesinti önlemi veya tamamlayıcı bir yol olarak işinizin gelirini artırın.

Teknoloji işletmeler için nasıl gerçekten etkili olabilir ve dönüştürücü olmak için neler yapabilir… Kripto ağlarında gördüğümüz şey, bunlar bir organizasyon modelinin yeni biçimleridir. bir tür internet gibi. Daha fazla işletme ve kullanıcı bu şeylere katıldıkça, bunların değeri de artıyor ve fayda artıyor. insanlar katılıyor çünkü bu teknolojide gerçekten yıkıcı bir fayda var. "

Yazan: Kerim TURAN