Kanal D 2. Sayfa neden yok? 2.

Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!

Kanal D 2. Sayfa neden yok? 2. Sayfa bitti mi kaldırıldı mı? arama motorunda aranmaya başladı. Normalde hafta içi her gün 11:00’da başlayan magazin programı 2. Sayfa, 6 Nisan Pazartesi günü ekranlara gelmedi. Detaylar haberimizin devamında...



2. SAYFA NEDEN YAYINLANMIYOR?



Bu durumu şöyle açıklayalım. Corona virüs nedeniyle birçok dizi ve programın çekim takvimi sekteye uğradı. Dizilerin neredeyse tümünün setleri dururken, bazı programlar da salgın nedeniyle ara verdi. İşte Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2. Sayfa da Corona virüs nedeniyle çekim takvimlerini seyrekleştirdi.



2. Sayfa ekibinin aldığı karara göre; program bir süre -corona bitene kadar- hafta içi her gün değil, hafta sonları ekranlara gelecek.



2. SAYFA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? SAAT KAÇTA



2. Sayfa Corona virüs bitene kadar cumartesi ve pazar günleri ekranlara gelecek. Programın hafta sonu yayınlanacağı ilk gün ise 11 Nisan Cumartesi olacak.