Kanal D Ana Haber Buket Aydın neden yok? Kovuldu mu ayrıldı mı her yerde aranmaya başladı. Çünkü normalde hafta içi her gün saat 19:00'da izleyici karşısına çıkan Buket Aydın, 11 Mayıs Pazartesi akşamı ekranlarda yoktu.

Kanal D Ana Haber Buket Aydın neden yok? Kovuldu mu ayrıldı mı her yerde aranmaya başladı. Çünkü normalde hafta içi her gün saat 19:00'da izleyici karşısına çıkan Buket Aydın, 11 Mayıs Pazartesi akşamı ekranlarda yoktu. Onun yerine haberleri Deniz Bayramoğlu sundu. Peki Buket Aydın nerede? Ayrıldı mı istifa mı etti



Kanal D Ana Haber Buket Aydın neden yok? Kovuldu mu



Cumartesi günü ne yazık ki Demirören Medya Grubu'nda süpriz bir ayrılık yaşandı. Kanal D Haber Başkanı ve Kanal D Ana Haber Bülteni sunucusu Buket Aydın görevinden istifa ettiğini duyurdu. Geçtiğimiz yıl da istifa iddiaları ile gündeme gelen Buket Aydın bu kez istifa ettiğini duyurdu.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın, "16 yıldan beri sizlere haber verme görevimi layıkıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Bu uğurda yeri geldi kendimi, yeri geldi ailemi ikinci plana koymaktan çekinmedim çünkü; sizlere haber vermek benim için nefes almak kadar kıymetli. Bu yaklaşımımın tezahürü olarak son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Hepimizin bildiği gibi yaşadığımız pandemi süreci içerdiği tüm zorluklara rağmen, bana kendimi dinleme ve hayatımı gözden geçirme şansı verdi. Evet, hayat çok kısa ve önceliklerimiz bizim kaderimiz. Durup, dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlenmiş olduğum görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum. Nelson Mandela der ki, 'Büyük bir tepeyi aştığında insanın bulacağı şey, daha aşılacak çok tepelerin olduğudur' Aşılacak tepelerin, gidilecek yolların heyecanıyla, Demirören Medya Grubu'nun en büyük ve en değerli halkası olan siz izleyicilerimle yeni sezonda sürpriz bir projede buluşuncaya dek sevgiyle ve sağlıkla kalınız" dedi.



Kanal D Ana Haber'e Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu geldi. Yani bundan sonra haberleri Deniz Bayramoğlu sunacak.





Deniz Bayramoğlu kimdir? Kimle evli 



Bilindiği gibi, Deniz Bayramoğlu, Show TV Ana Haberi sunan Ece Üner ile evli. Bayramoğlu, gazeteciliğe 1995 yılında başladı. İlk iş yerinde dış haberler muhabirliği ile başlayan kariyeri dış haberler editörlüğü ve yazı işleri müdürlüğü ile devam etti. Ardından ekonomi ve borsa üzerine çalışan Bayramoğlu, 

Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!


2000-2002 yılları arası CNN TÜRK televizyonunda borsa yorumcusu-muhabiri olarak görev aldı. 2002-2004 yılları arasında Ahu Özyurt ile birlikte “İş Yemeği” programını hazırlayıp sundu.



2004-2006 yıları arasında ise 10 yıldır sürdürdüğü ekonomi gazeteciliğine ara verip haber merkezinde  çalışmaya ve CNN TÜRK’ün sabah haberlerini sunmaya başladı. 2006 yılında ise 1 boyunca CNN TÜRK’ün marka siyaset-ekonomi programı “Parametre”yi Enis Berberoğlu, Bilal Çetin ve Erdal Sağlam ile sundu.



2008 yılında vatani görevi için CNN TÜRK’ten ayrıldı. 2010-2012 yılları arasında CNN TÜRK’te “Bugün” haber kuşağını hazırlayan ve sunan Deniz Bayramoğlu o tarihten bu yana da CNN TÜRK’ün sabah programı olan “Güne Merhaba’yı hazırlayıp sunuyor.



Bayramoğlu televizyon kariyeri boyunca, yine Türkiye ve dünya ekonomisinin önde gelen isimleriyle röportajlar yaptı. Siyaset, ekonomi ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini programlarında ağırladı.