Kanal D'den bir dizi final kararı daha geldi. Özellikle yüksek izlenmeleri Sadakatsiz ve Arka Sokaklar gibi diziler varken düşük reytinge tahammülü olmayan Kanal D'den bir dizinin daha fişini çektiği öğrenildi.

Kanal D'den bir dizi final kararı daha geldi. Özellikle yüksek izlenmeleri Sadakatsiz ve Arka Sokaklar gibi diziler varken düşük reytinge tahammülü olmayan Kanal D'den bir dizinin daha fişini çektiği öğrenildi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi final kararı aldı.

Hekimoğlu final yapıyor!

Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi yıldız isimlerin yer aldığı Hekimoğlu dizisi final kararı aldı. Yüksek izlenme alamayan dizi aniden final yapma kararı aldı. Salı akşamları tüm reytingleri Masumlar Apartmanı ve EDHO dizisine kaptıran Hekimoğlu final yapacak.

RAMO kaçtı kurtardı!

Geçtiğimiz sezon Ramo, EDHO, Kadın ve Hekimoğlu muhteşem izlenmeler yer alıyordu. Ancak bu sezon Masumlar apartmanı 10 reytingi aşan bir iş olduğu için ve EDHO'da 6 sezon sonra 10 reytingi geçmesiyle birlikte Hekimoğlu dizisi 3 reytinglerde kaldı. 3.5 katı az reyting alan dizinin senarist ekibi dün itibariyle değişmişti. Ancak Kanal D yeni senaristlere gün vermeden diziyi final yaptırıyor. Salı akşamları Ramo dizisi kendini cuma gününe almış ve zirveye oynamaya devam ediyor. Hekimoğlu gün değiştirir mi sorusu akıllara geliyor.

Kanal D gün değiştirebilir!

Ekranlarda en hızlı kanal ve gün değiştirecek ekran şu an için Kanal D. FOX TV, Star TV, Show TV ve ATV yeni dizilere gün bulamazken Arka Sokaklar'la cuma ve Sadakatsiz'le çarşamba günü Kanal D reyting rekorları kırıyor. Pazar akşamları Bir Annenin Günahı dizisi getiren Kanal D 4 gün değişimine gidebilir. Ayrıca Kanal D İyi Aile Babası dizisi de başlamaya gün sayıyor. Yine de 4 dizisi olan Kanal D Hekimoğlu dizisini başka bir 3 günde deniyebilir. Özellikle Çarşamba 1. olması da Hekimoğlu pazartesi yada cumartesi gününe alınabilir yorumları yapılıyor.

Yeni Senaristler çalışacak mı merak ediliyor!

Dün itibariyle senarist ekibini değiştiren Hekimoğlu dizisi yeni senaristlere final kararı bildirildi mi direk bir final mi yazılacak yoksa dizi apar topar yayından kaldırılacak mı bekleyip göreceğiz.